Január 21. Újhold: Az életterved aktiválása

Január 21. Újhold: Az életterved aktiválása

A januári újhold csodás üzenetet tartogat számunkra. Az év eleji bizonytalanságot és egyhelyben toporgást felválthatja a tetterő és a cselekvés. Azt érezhetjük, hogy végre élet költözik belénk, sokkal magabiztosabbak és elszántabbak lehetünk.

Az energiák most életterved (vagy küldetésed) teljesítésének vagy beindításának kedveznek. Éppen ezért elképzelhető, hogy a napokban számtalan ötleted támad jövőbeni karriered beindítására. Az is lehet, hogy most még csupán hobbiként tekintesz rá.

Az életfeladat mindig egy hosszú folyamat, amiben többször megújulunk életünk során. Most sokan érzik, hogy eljött a váltás, a megújulás ideje.

Arra kérlek, hogy figyelj oda az érzéseidre, gondolataidra, hirtelen támadt ötleteidre. Vedd észre, ha többször jön veled szembe egy tanfolyam hirdetése, vagy már sokadszor hallasz ugyanarról a dologról. Lehet, hogy üzenet a számodra.

Vannak, akik most találnak rá valódi küldetésükre, mert olyan feladatot vállaltak, melynek napjainkban lett aktualitása. Az is elképzelhető, hogy valaki most érett meg arra, hogy rálépjen erre az életútra. És vannak, akik eddig is önazosonak voltak a karrierjüket illetően, most mégis azt érzik, itt a váltás ideje, vagy szívesen kipróbálnák magukat másban is. Lehet, hogy tevékenységüket egy magasabb szintre kívánják emelni, új személyiségüknek megfelelően.

Bárhová is tartozol, kihasználhatod a jelen energiákat, és csodás jövőt varázsolhatsz magadnak, ha elég bátor vagy és a hited visz előre az úton.

Óriási előrelépést tehetünk, és olyan vágyaink kezdhetnek megvalósulni, melyek után évtizedek óta áhítozunk. Itt az ideje, hogy olyan álmokat válts valóra, amikre gyermekkorod óta vágysz! Ez lehet önmagad átalakítása, de lehet egy csodás szerelem megélése, a család összefogása vagy egy nagyszerű életcél beindítása! Minden rajtad áll!

Sokan most jutottak el a fejlődés azon szintjére, hogy életmódjukkal és gondolkodásukkal képesek annyira megemelni a rezgésszintjüket, hogy egész egyszerűen más emberekké válnak, és már nem a múlt tapasztalatai, félelmei és fájdalmai irányítják őket. Teljesen megváltozott lelkivilággal, tisztább gondolatokkal, fittebb testtel indulnak valóra váltani álmaikat.

Azt kívánom neked, hogy legyen ez a nap életed fordulópontja, melyen nem csak felismered a lehetőségeket, de végre megengeded magadnak, hogy megragadd őket és segítsenek valóra váltani a legvadabb álmaidat! Tiszta szívemből kívánom!

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (http://elozoeletek.blogspot.com)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts

Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/

Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html