Angyali üzeneted a mai napra: Merj álmodni és bízz az angyalok segítségében

Angyali üzeneted a mai napra: Merj álmodni és bízz az angyalok segítségében


Van egy gyönyörű mondás, miszerint a bátorság nem hiányzik azokból, akiknek nincs félelmük, hanem azoktól, akik képesek legyőzni félelmeiket. Az előttünk álló nehézségek és kihívások gyakran eltántorítanak minket arról, hogy elérjük álmainkat. Azonban, ahogy ezt a történet is mutatja, ha bízunk magunkban és az angyalokban, akkor semmi sem lehetetlen.

Anna, az álmodozó édesanya, nem adta fel az álmait, és az angyalok segítségével elérte azt, amit mindig is szeretett volna. Az angyalok jelenléte és támogatása mindig ott van velünk, de néha nehéz észrevenni őket. Ez az üzenet arra emlékeztet bennünket, hogy sosem vagyunk egyedül, és az angyalok mindig ott vannak, hogy segítsenek nekünk átlépni a nehézségeket és megvalósítani az álmainkat.

Hadd adjunk az angyaloknak lehetőséget arra, hogy segítsenek nekünk. Hadd higgyünk az erőnkben és az álmainkban, és bízzunk abban, hogy az angyalok vezetnek minket az igaz úton. Engedjük, hogy az angyalok szeretete és iránymutatása átöleljen bennünket, és segítsen elérni a boldogságot és a siker érzését.


Szeretett Lélek,

Az angyalok mindig körülöttünk vannak, és segítenek minket minden nap a boldog és sikeres élet elérésében.

Engedd meg, hogy megosszak veled egy rövid történetet egy nőről, aki sikeressé vált, mert bízott magában és az angyalokban. Ez a nő, akinek neve Anna, egy fiatal édesanya volt, aki álmodott arról, hogy egy szép üzletet vezessen. Azonban az idő és az anyagiak korlátai miatt úgy érezte, hogy ez csak álom marad.

Anna azonban nem adta fel, és elkezdett dolgozni az üzletépítésén. Az angyalok segítségével megtalálta a megfelelő helyet, megszerezte a szükséges pénzt, és létrehozta az üzletét. Azóta boldog és sikeres vállalkozó lett, akinek az életét az angyalok vezérlik.

Az üzenetem neked az, hogy sose add fel az álmaidat, mert az angyalok segítenek neked elérni őket. Bízz magadban, hiszen az angyalok útmutatást adnak és erőt adnak ahhoz, hogy megvalósítsd céljaidat.

Hidd el, hogy az angyalok körülötted vannak, és figyelnek rád minden pillanatban. Engedd meg, hogy segítsenek neked pozitívan gondolkodni és bátran lépni az életben. Tudjad, hogy mindig melletted állnak, hogy támogassanak és védelmezzék téged.

Bízz az angyalokban, és hagyd, hogy vezessenek a boldogság és a siker felé!

Áldásokkal és jókívánságokkal,

pozitív gondolatok csapata


 

Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK