Az angyal ajándéka – Az elme gyógyulása a hit erejével

Az angyal ajándéka – Az elme gyógyulása a hit erejével

Az Ószövetségben olvashatjuk, hogy az angyalok gyakran jelentek meg az emberek előtt, hogy üzenetet hozzanak Isten akaratáról. De mi lenne, ha egy angyal nem csak üzenetet hozna, hanem valami mást is adna? Egy ajándékot, amelynek segítségével az ember képes legyőzni a betegséget és gyógyulást találni? Az alábbi történet erről szól.

Egy idézet: “Mert ha hitetek csak annyi volna, mint a mustármag, ezt mondanátok ennek a hegynek: Költözz át innét oda, és át fog költözni; és semmi sem lesz lehetetlen nektek.” – Máté 17:20

Egy napon egy fiatal nő éppen az utcán sétált, amikor hirtelen rosszul lett. Fejében erős fájdalmak jelentkeztek, és nem tudta továbbmenni. Azt gondolta, hogy ez csak egy rövid ájulás, de amikor felébredt, már a kórházban volt. Azt mondták neki, hogy agydaganata van, és hogy az orvosok nem tudják, hogy mi lesz a következő lépés. A nő nagyon megijedt, és azt hitte, hogy ez az élete végét jelenti.

Azonban, amikor a nőt ápoló ápolónőtől egy nap egy ajándékot kapott, amelyet állítólag egy angyal hozott neki, az egész élete megváltozott. Az ajándék egy kis üvegcse volt, amelynek belső részében csillogó, ragyogó por volt. Az ápolónő azt mondta neki, hogy ezt az ajándékot az angyal azért hozta neki, hogy segítsen a gyógyulásban. Az angyal azt üzente, hogy a por olyan, mint a hit ereje, amely képes a legnagyobb csodákat is megvalósítani.

A nő, bár kezdetben kétkedett, elkezdte használni az ajándékot. Minden reggel és este egy kis mennyiséget vitte fel a homlokára, és imádkozott a hit erejével a gyógyulásáért. Lassan, de biztosan kezdett javulni az állapota. Az orvosok is csodálkozni kezdtek, hogy az állapota jobb, és egyre jobb lett.

Amikor a nő teljesen felépült, az ápolónő megkérdezte tőle, hogy hol kaphatna ilyen csodálatos ajándékot. De a nő nem tudta megmutatni, hogy honnan származik az ajándék. Az angyal csak egyszer jelent meg neki, és azóta sosem találkozott vele újra. De a nő azt mondta az ápolónőnek, hogy nem is fontos, hogy honnan jött az ajándék, az fontos, hogy megtalálta a hit erejét, amelynek köszönhetően gyógyulni tudott.

Azóta a nő rendszeresen imádkozik, és hisz abban, hogy a hit ereje segíthet minden nehézségen átlendülni. Nem tudja, hogy az ajándék valóban angyali eredetű volt-e, vagy csak egy egyszerű, de nagyon hatékony gyógyító anyag, de az biztos, hogy a hit erejével képes volt legyőzni a betegséget.

Az angyal ajándéka nem csak egy csodás gyógyulást eredményezett, hanem az élet értelmét is megtalálta a nő. Még ha nehéz idők jönnek is, az ő hitét és erejét semmi sem fogja meg tudni törni.

szeretettel,

pozitív gondolatok


Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK