Az angyali megbocsátás – Egy bűnös megmentése az irgalom erejével

Az angyali megbocsátás – Egy bűnös megmentése az irgalom erejével

Drága barátaim, engedjétek meg, hogy meséljek nektek egy történetet az angyalokról és az irgalom erejéről.

Volt egyszer egy bűnös ember, aki mindig a gonosz dolgokra koncentrált, és nem hitt az angyalokban vagy az isteni erőben. Egyszer azonban, amikor legmélyebb kétségei közepette volt, megjelent neki egy angyal, és azt mondta neki: “Az Úr azt akarja, hogy megbocsássunk neked. Az irgalom ereje nagyobb, mint a bűn, és az életedet a jóság és az igazságosság útján vezetheted tovább.”

A bűnös ember először nem értette az angyalok szavait, de azután fokozatosan megértette az igazságot. Az angyal megmutatta neki, hogy mindannyiunknak vannak hibái és bűnei, de az isteni erő mindig kész megbocsátani, ha igazán hiszünk és megbánjuk cselekedeteinket.

Az angyal azt is megmutatta a bűnös embernek, hogy az irgalom ereje önmagában nem elegendő. Ahhoz, hogy megtapasztaljuk az isteni megbocsátást, nekünk is el kell hinnünk az isteni erőben, és meg kell változtatnunk az életünket azért, hogy jobban szolgálhassuk másokat.

Végül az angyal azt mondta neki: “A megbocsátás azért fontos, mert az életben nem csak arról szól, hogy elnyerjük az isteni kegyelmet, hanem arról is, hogy képesek legyünk megbocsátani másoknak is. Ha ezt megteszed, az életed újra beteljesedik szeretettel, békevel és boldogsággal.”

Kedves barátaim, az angyalok üzenete mindig arra ösztönöz minket, hogy higgyünk az isteni erőben és az irgalom erejében, és éljünk úgy, hogy képesek legyünk másokat is megbocsátani. Mert csak akkor tapasztaljuk meg igazán az élet csodáit, ha békével és szeretettel élünk, és az isteni útját követjük.

“Legyen az irgalmasság mindannyiunkkal!” – idézet a Zsoltárok könyvéből.

szeretettel,

pozitív gondolatok


Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK