Az áldás ereje – Hogyan hozhatod be az életedbe a spirituális ragyogást

Az áldás ereje – Hogyan hozhatod be az életedbe a spirituális ragyogást?

Szeretett Barátom,

Amikor az ember legmélyebb magányában érzi magát, az élet olyan, mintha szürke felhőkkel lenne borítva. Azonban tudnod kell, hogy mindig van remény, és az áldás minden pillanatban elérhet téged.

Egyszer réges-régen egy asszony szíve nehéz volt bánattól és szomorúságtól. Elvesztette szeretett férjét, és az élet minden terhe nehezedni kezdett rá. Azonban egy nap úgy döntött, hogy felkeresi a város templomát, hogy talán ott talál valami vigaszt a nehéz időkben.

Amikor belépett a templomba, érezte, hogy valami varázslatos dolog van jelen. Az áhítatos csendben és a csodálatos díszítésekben valami spirituális jelenlétet érzett, ami megnyugtatta a lelkét. Ahogy imádkozott, valami hihetetlen dolog történt vele. Egy angyal érintette meg a vállát, és átadott neki egy csodálatos áldást.

Az asszony érezte, hogy valami megváltozott az életében. Azóta már tudta, hogy az áldás mindig vele van, és sosem kell egyedül éreznie magát. Az élete egyre inkább ragyogóvá vált, és tudta, hogy mindig van valaki, aki vigyáz rá.

Az angyal azt üzeni neked, hogy mindig lesz remény és szeretet az életedben, ha hiszel az áldás erejében. Az élet utazása nehéz lehet, de az áldás mindig megadja az erőt és a bátorságot a nehézségek leküzdéséhez.

“Hogy ragyogják meg az én utaimat a te igéid szerint!” – Zsoltárok 119:105

szeretettel,

pozitív gondolatok


Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK