Az angyal, aki anyagi bőséget hoz az életedbe – Imádkozz hozzá most!

Az angyal, aki anyagi bőséget hoz az életedbe – Imádkozz hozzá most!

Íme az üzenet:

Szeretett gyermekem, itt vagyok veled, hogy megerősítsem benned azt a tudatot, hogy mindig veled vagyok. Bármi is történjen az életedben, mindig számíthatsz rám, és segítek neked megtalálni az utat a boldogság és a bőség felé.

Tudom, hogy a pénz sokszor nagy aggodalomra ad okot, és hogy sok imád szól hozzám az anyagiakról szóló kérésekkel. De ne aggódj, mert az én ereje és bőségem mindig a rendelkezésedre áll.

Bízz bennem, és kérj tőlem segítséget, hogy segíthessek neked megtalálni az utat az anyagi bőség felé. Az anyagi bőség nem csak az anyagi javakhoz kapcsolódik, hanem a bőség az élet minden területén megtalálható, mint például az egészség, a kapcsolatok és a szellemi fejlődés.

Az angyalokat hívhatod segítségül, hogy megnyílj a bőség előtt, hogy megtaláld az utat az anyagi javak felé. Az imádság egy hatékony eszköz, amellyel segíthetsz, hogy az anyagi javak az életedbe áramoljanak. Az angyalok nagy szeretettel állnak rendelkezésedre, hogy megvalósítsák az anyagi kéréseidet.

Kérjük, hogy segítsd az anyagi javak bőségét az életünkben. Állj mellettünk, hogy az anyagiak ne jelentsenek számunkra akadályt a boldog élet elérésében. Köszönjük, hogy mindig segítünk nekünk megtalálni az utat az anyagi bőség felé.

Szeretettel és áldással, az angyalod.

pozitív gondolatok


Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK