Ismerd meg a csodálatos történetet a szent Bernadetről és az angyalokról – Az életedben is megtörténhetnek csodák!

Ismerd meg a csodálatos történetet a szent Bernadetről és az angyalokról – Az életedben is megtörténhetnek csodák!

Szent Bernadetthez való imádkozás pedig lehetőséget adhat arra, hogy a csodák erejével gazdagodjunk, és új reménnyel, erővel és kitartással haladjunk előre az életünkben!

Szeretett Olvasónk!

Van egy történet, amelyben egy fiatal lány, Bernadett, egy nap egy misére készült. Ahogy haladt a templom felé, észrevette azokat az embereket, akik az út szélén összegyűltek, és láthatóan valami csodálatos dologra figyeltek.

Ahogy közelebb ért, Bernadett látta, hogy egy angyal megjelent a közönség előtt, és elkezdett beszélni. Az angyal azt mondta Bernadettnek, hogy az élete során nagy dolgokra hivatott, és arra kérte, hogy lépjen fel az új úton. Bernadett azonban nem tudta elhinni, hogy valóban angyal áll előtte, és ezt meg is mondta neki.

Az angyal azonban nem hagyta magát, és elmondta Bernadettnek, hogy nemsokára egy nagy csoda fog történni az életében, amely megmutatja, hogy az angyalok mindig vele vannak, és hogy mindig az ő oldalán állnak.

Néhány nappal később Bernadettnek szüksége volt egy különleges csodára. Az édesanyja súlyos beteg volt, és az orvosok azt mondták, hogy semmi sem segíthet rajta. Bernadett azonban nem adta fel, és az angyalokra bízta magát és az édesanyja egészségét. Azonban az idő múltával az édesanyja állapota csak rosszabbodott, és Bernadett elkezdett kétségbeesni.

Ekkor azonban történt valami csodálatos. Egy éjszaka, amikor Bernadett imádkozott az édesanyjaért, egy angyal megjelent neki, és azt mondta neki, hogy az édesanyja hamarosan fel fog gyógyulni. Bernadett örömében sírva fakadt, és hálás volt az angyaloknak az életben maradásáért.

Az angyalok mindig velünk vannak, és mindig segítenek nekünk az élet nehéz pillanataiban. Bernadett élete csodával teli volt, és az angyalok segítettek neki abban, hogy az igazi útra találjon az életben. Az angyalok üzenete az, hogy soha ne adjuk fel, és hogy higgyünk az életünkben és a küldetésünkben. Ha bármilyen nehézséggel vagy kihívással szembesülünk az életben, mindig számíthatunk az angyalok segítségére és a csodák erejére.

Az angyalok imájukban azt kérik, hogy

“Áldd meg az életünket, és vezess minket az igazság, a szeretet és a boldogság útján. Áldd meg azokat, akik szükségre szorulnak, és segíts nekik abban, hogy megtalálják az utat az életükben. Legyél velünk mindig, és segíts nekünk abban, hogy az életünkben mindig a szeretet és az öröm útját járjuk.”

Az angyalok mindig itt vannak, hogy segítsenek nekünk, és hogy a csodák erejével inspiráljanak bennünket, és segítsenek az igazi boldogság felé vezető úton.

szeretettel,

pozitív gondolatok


Kedves Barátom! Ha Önnek is tetszett az angyali üzenet, kérjük ossza meg Facebookon az ismerőseivel. A megosztással segíthet másoknak is megtalálni az utat a bőség és a boldogság felé. Köszönjük, hogy velünk tartott!


2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK