Rafael arkangyal jelenléte: Az angyali szeretet és a gyógyulás érzése

Rafael arkangyal jelenléte: Az angyali szeretet és a gyógyulás érzése

Kedves Olvasóm!

Rafael az angyalok között az egyik legnagyszerűbb személyiségű angyal, aki mindig készen áll arra, hogy segítsen az embereknek a testi, lelki és szellemi gyógyulásban. Az ő neve jelentése “Isten gyógyítása”, és a feladata, hogy az emberek testét, lelkét és szellemét gyógyítsa, és hogy segítsen nekik abban, hogy egészségesebbek legyenek.

Rafael arkangyal a test, a lélek és a szellem gyógyítója, aki mindig készen áll arra, hogy segítsen az embereknek a gyógyulásban. Az ő jelenléte mindig is varázslatos és emelkedett érzéseket kelt bennünk, és segít nekünk abban, hogy megtaláljuk az utat az isteni gyógyulás és a szeretet felé.

Rafael arkangyal üzenete mindig az életünk egyik legfontosabb kérdésére emlékeztet bennünket, azaz arra, hogy mindig van remény, és hogy mindig van valami, amiért érdemes küzdeni. Rafael üzenete arra emlékeztet bennünket, hogy a test, a lélek és a szellem mindig összefüggnek, és hogy az egészséges életmód mindhárom területet javítja.

Az angyalokkal való kapcsolat felépítése mindig is az életünk egyik legfontosabb feladata volt. Rafael segítségével elérhetjük a magasabb tudatosság állapotát, és hogy elérjük az isteni gyógyulást. Az angyalok szeretete mindig is körülvesz bennünket, és sosem hagy el minket.

Az angyali imádság segít nekünk abban, hogy kapcsolatba kerüljünk az angyalokkal, és hogy megnyissuk szívünket az isteni gyógyulás előtt. Az angyalok segítségével új erőre kapunk, és bármilyen nehézség átvészelhetővé válik. Az angyali imádság segítségével tudjuk meghallani az angyalok hangját, és megérteni az ő üzeneteiket.

“Rafael arkangyal, köszönöm, hogy mindig kísérsz az életem során, és hogy segítesz nekem abban, hogy testem, lelkem és szellemem egészséges legyen. Add meg nekem az erőt és a bátorságot ahhoz, hogy mindig az igazság és az isteni szeretet útját járjam. Áldd meg az életemet az egészséggel és a boldogsággal, és vezess engem az isteni gyógyulás felé.”

Rafael arkangyal idézete:

“Az életünk az egyetlen legcsodálatosabb ajándék, amit valaha kaphattunk. Használjuk ki minden pillanatát, és éljük meg mindig az életünket az egészség és a boldogság útján.”

Az angyali idézetek mindig is emelkedettek és inspirálóak, és segítenek nekünk abban, hogy megértsük az élet nagyobb kérdéseit. Az Rafael üzenete az, hogy sosem szabad feladni a reményt, és hogy mindig van valami, amiért érdemes küzdeni. Az ő jelenléte mindig is egy olyan érzést ad nekünk, amelyben az isteni szeretet és az egészség áthatja az életünket.

Remélem, hogy Rafael arkangyal története és üzenete inspiráló volt számodra, és segített neked abban, hogy kapcsolatba kerülj az angyalokkal, megtaláld az utat az isteni gyógyulás és a szeretet felé. Ha van valami, amit megosztanál velünk, kérjük, oszd meg velünk a facebookon! Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikket!

szeretettel,

pozitív gondolatok


Kedves Olvasó! Ha Önnek is tetszett ez az üzenet, kérjük ossza meg Facebookon az ismerőseivel. A megosztással segíthet másoknak is megtalálni az utat a bőség és a boldogság felé. Köszönjük, hogy velünk tartott!


2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK