Az őrangyal, aki mindig ott van veled – Az égi védőszent, Uriel angyalának csodás története

Az őrangyal, aki mindig ott van veled – Az égi védőszent, Uriel angyalának csodás története

Szeretett Olvasóm!

Életünk során rengeteg égi segítséget kapunk, azonban az egyik legfontosabb védelmezőnk az őrangyalunk. Ő az az angyal, aki mindig ott áll mellettünk, akár akarjuk, akár nem. Az egyik legkedveltebb őrangyalunk az Uriel arkangyal, akinek története tele van csodás üzenetekkel és varázslatos pillanatokkal.

Uriel angyalának neve azt jelenti: “Isten tüze”. Ő azoknak az embereknek az őrangyala, akik a tudásra és a bölcsességre vágynak, valamint azoknak, akiknek az életükben szükségük van egy kis segítségre az önismeret és a belső béke megtalálásához. Uriel az egyik legjobb barátod lehet, aki mindig hajlandó segíteni az élet nehéz pillanataiban.

Uriel angyalának története elmondja Neked, hogyan lett az egyik legnépszerűbb őrangyalunk. Amikor Isten megteremtette az angyalokat, Uriel azonnal felkeltette a figyelmét azzal, hogy szorgalmasan dolgozott és mindig kész volt segítséget nyújtani annak, aki hozzá fordul. Isten megígérte Urielnek, hogy az emberiség egyik legkedveltebb angyala lesz, és mindig a tudás és bölcsesség forrása lesz.

Az egyik legfontosabb üzenete, hogy az életünket mindig vezérelje az igazság, a szeretet és a bölcsesség. Ahogy az egyik bibliai idézet is mondja: “Az igazság szabaddá tesz titeket” (János 8:32). Uriel arra bátorít, hogy higgyünk önmagunkban, mert minden meg van bennünk ahhoz, hogy boldogok és sikeresek legyünk.

Az imában azt kérjük Uriel angyaltól, hogy segítsen megtalálni az életünkben az igazságot, a bölcsességet és a szeretetet. Kérjük, hogy segítsen nekünk az élet nehéz pillanataiban, és mindig álljon mellénk, amikor szükségünk van rá.

Uriel angyal mindig az életünkben van, és készen áll arra, hogy segítsen nekünk megtalálni az utunkat.

“Az angyalok nemcsak azért jöttek, hogy lássák, milyen szép a világ, hanem azért is, hogy segítsenek nekünk megtalálni a belső utunkat”

Uriel angyal arra emlékeztet bennünket, hogy mindannyian csodálatos lények vagyunk, akiknek a belső világában hatalmas erő rejlik. Az életben az igazságot, a szeretetet és a bölcsességet kell keresnünk, és Uriel segít bennünket ebben az feladatban. Az őrangyalunk azért van velünk, hogy védjen minket, és arra bátorítson, hogy elszántan kövessük az álmunkat és életünk célját.

Uriel üzenete mindannyiunk számára szól:

ne aggódjunk, és higgyünk önmagunkban, mert minden bennünk van ahhoz, hogy boldogok és sikeresek legyünk. Ha hívjuk őt, akkor ő mindig ott áll mellettünk, és segít nekünk az életünkben.

Az életünk során talán soha nem láttuk Uriel arkangyalt, de ő mindig velünk van, és mindig segít, ha elakadunk az életünkben. Kérjük őrangyalunkat, hogy segítsen nekünk megtalálni az igazságot, a szeretetet és a bölcsességet, és vezessen minket az életünk célja felé. Mert ahogy Uriel is mondja:

“Az igazság, a szeretet és a bölcsesség mindannyiunkban ott rejlik, csak meg kell találnunk őket.”

szeretettel,

pozitív gondolatok

Íme 10 módja annak, hogy kapcsolatba lépj Uriel arkangyallal


Kedves Olvasó! Ha Önnek is tetszett ez az üzenet, kérjük ossza meg Facebookon az ismerőseivel. A megosztással segíthet másoknak is megtalálni az utat a bőség és a boldogság felé. Köszönjük, hogy velünk tartott!


2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK