Celestia a csodatévő angyal, aki megérinti a lelkedet az üzenetével!

Celestia a csodatévő angyal, aki megérinti a lelkedet az üzenetével!

Kedves Olvasóim!

Mindenki szeretne valami varázslatosat ebben a világban, valamit, ami felkavarja a szívét és megérinti a lelkét. Egy csodát, ami segít átlépni a nehézségeken és elhozza az örömöt és a boldogságot. Nos, most megismerheted az angyalt, aki mindezt lehetővé teszi.

Ez az angyal Celestia őrangyal, egy olyan lény, aki hihetetlen képességekkel rendelkezik. Megszólításával elindítja a csodálatos átalakulást a testedben, az elmédben és a lelkedben. Segít a sorsod megváltoztatásában, hogy az igazi boldogságot és életcélodat megtaláld.

Ez az angyal azonban nem csak azért különleges, mert képes csodákat tenni, hanem mert rendszerint üzenetet is hoz. Ez az angyal arra kér, hogy válj jobbá, hogy felemelkedj és légy hű önmagadhoz. És ha meghallgatod az üzenetét, akkor valóban csodákra számíthatsz az életedben.

Celestia őrangyal idézete, amely segít elindítani ezt a csodás átalakulást, így szól:

“Ne félj az élet kihívásaitól, mert csak így lehet kibontakozni és az igazi boldogságot megtalálni. Az élet nehéz időszakai a lehetőségek időszakai. Használd fel azokat, és légy a legjobb önmagad.”

Az angyal imája pedig segít, hogy kapcsolatba lépj vele, és kérjed a segítségét:

“Drága Angyalom, köszönöm, hogy mindig velem vagy, és a csodás élményeket hozol az életembe. Segíts nekem, hogy meghalljam az üzenetedet és én lépésről lépésre átadom magam a változásnak. Köszönöm az élet összes ajándékát, és köszönöm, hogy az én angyalom vagy.”

Az angyali üzenet, amelyet ez a csodatévő angyal hordoz, egyszerű, de gyönyörű. Az élet kihívásai mindig is nehezek lesznek, de ezek a kihívások sok lehetőséget tartogatnak a számunkra. Azért imádkozunk, hogy bátran szembenézhessünk ezekkel a lehetőségekkel, hogy felemelkedjünk a nehézségek fölé és megtaláljuk az igazi boldogságot az életben. Mindig hallgass az angyalodra és engedd, hogy az üzenete vezessen téged a legjobb útra. Higgy abban, hogy mindig van remény, és mindig van lehetőség a változásra. Ez az angyal mindig veled van, és bármilyen nehéz is az életed, mindig segítségedre lesz, hogy megtaláld az utad a boldogság felé.

Az angyalod mindig veled van, és egy csodatévő angyali üzenet mindig segít a boldogság felé vezető úton. Bízz az életben, és engedd, hogy az angyalod segítsen neked az életedben elkövetkező csodák megteremtésében. A világ tele van lehetőségekkel, és te is képes vagy arra, hogy a saját csodáidat megteremtsd. Légy hű önmagadhoz, és légy kész arra, hogy angyalod irányítsa utadat a boldogság felé.

szeretettel,

pozitív gondolatok


Kedves Olvasó! Ha Önnek is tetszett ez az üzenet, kérjük ossza meg Facebookon az ismerőseivel. A megosztással segíthet másoknak is megtalálni az utat a bőség és a boldogság felé. Köszönjük, hogy velünk tartott!


2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK