Íme 10 módja annak, hogy kapcsolatba lépj Uriel arkangyallal

Íme 10 módja annak, hogy kapcsolatba lépj Uriel arkangyallal:

Szeretettel üdvözöllek az angyali birodalomban, drága lélek!

Ha az életedben szükséged van inspirációra, irányításra és bölcsességre, akkor Uriel arkangyalhoz való kapcsolódás segíthet neked. Uriel a bölcsesség és az isteni megvilágosodás arkangyala, aki segíthet megtalálni az utat a sötétségből a világosságba.

Íme 10 módja annak, hogy kapcsolatba lépj Uriel arkangyallal:

  1. Imádkozz az Uriel arkangyalhoz – Kérjük Uriel arkangyalt, hogy segítsen nekünk az életünkben és lelkünk szükségleteiben.

  2. Meditálj Uriel arkangyallal – Kérd meg az arkangyalt a meditációd során, hogy segítsen megtalálni a bölcsességet és az irányítást.

  3. Hívd Uriel arkangyalt – Bármikor, amikor szükséged van inspirációra, hívd Uriel arkangyalt, siessen a segítségedre.

  4. Használj kristályokat – Az ametiszt, a sötét obszidián és a tiszta kvarc Uriel arkangyalhoz kapcsolódnak, ezért használd ezeket a kristályokat meditációhoz vagy egyszerűen talizmánként.

  5. Építs szentélyt – Hozz létre egy szentélyt Uriel arkangyal tiszteletére, amelynek központi eleme Uriel arkangyal szobra.

  6. Keresd és fogadd el a jeleket – Uriel arkangyal által küldött jelek általában a lila, a sötétkék és az arany színeket tartalmazzák. Érdemes figyelni a jelekre, amelyek az életedben megjelennek.

  7. Kérj segítséget pénzügyi helyzetedben – Uriel arkangyal az anyagiakért is felelős arkangyal, ezért kérj segítséget tőle, ha éppen pénzügyi nehézségekkel küzdesz.

  8. Olvasd mindig Uriel arkangyal üzeneteit – Uriel arkangyal üzenetei olyan szent szavakból állnak, amelyek fontos üzenetet hordoz számodra.

  9. Társítsd az illatokat – Az illatok az angyalokkal való kapcsolódás szerves részét képezik, ezért használj olyan illatokat, mint például a cedár és a tömjén.

  10. Köszönd meg Uriel arkangyal segítségét – Mindig hálásnak kell lennünk az angyalok segítségéért, így ne felejts el köszönetet Uriel arkangyalnak a segítségéért minden nap, amikor felébredsz és elindítod a napodat. Az angyalok mindig készen állnak arra, hogy segítsenek nekünk, és ha nyitott szívvel és elmével fordulunk hozzájuk, akkor képesek leszünk az isteni bölcsességgel és irányítással rendelkezni, amelyre éppen szükségünk van az életünkben. Higgyünk az angyalok jelenlétében és legyünk nyitottak az Uriel arkangyalhoz való kapcsolódásra, hogy a világosság útján vezethessenek bennünket!

Uriel arkangyal az egyik legismertebb arkangyal, akinek neve héberül “Isten tüzét” vagy “Isten világosságát” jelenti. Uriel azon angyalok egyike, akik közvetlenül Istennel állnak kapcsolatban, és feladata a bölcsesség, az isteni megvilágosodás és az igazságosság elhozatala az emberek számára.

Uriel arkangyalhoz való kapcsolódás által megnyílik az érzékelésünk az isteni teremtés bölcsessége felé, és segít nekünk, hogy képesek legyünk látni és értékelni az életünkben rejlő lehetőségeket.

Az Uriel arkangyalt gyakran ábrázolják olyan szimbólumokkal, mint például a világító torony vagy a tűzoltók eszközei, ezekmazt jelzik, hogy ő az, aki az életünk sötét helyzeteiben és pillanataiban is segít nekünk.

Áldásokkal és szeretettel,

pozitív gondolatok


Kedves Olvasó! Ha Önnek is tetszett ez az üzenet, kérjük ossza meg Facebookon az ismerőseivel. A megosztással segíthet másoknak is megtalálni az utat a bőség és a boldogság felé. Köszönjük, hogy velünk tartott!


2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK