Az Angyalok titkos üzenete: Egy csodás angyali ima, ami megváltoztatja az életed!

Az Angyalok titkos üzenete: Egy csodás angyali ima, ami megváltoztatja az életed!

Szeretett Olvasóink!

Ebben a levélben egy különleges angyali üzenetet osztunk meg veled, amely újra összekapcsol a Teremtő energiaforrásával és segít abban, hogy megtapasztald az angyali segítség varázslatos erejét. Fedezd fel ezt az áldásos imát, és merülj el az angyalok világában!

Kedves Lélek,

Az Univerzum Angyalai vagyunk, és szeretnénk, hogy tudd, soha nem vagy egyedül ebben az életben. A szárnyaink éppúgy kiterjednek feléd, mint ahogy a Teremtő fénye körülvesz minket. Üzenetünk az, hogy bízzál bennünk, és kérd az útmutatást, amikor szükséged van rá. És most, szeretnénk megosztani veled ezt a gyönyörű, erőteljes angyali imát, amely összeköt az angyali energiákkal és segít megtalálni a belső békédet és erődet.

Az angyali ima:

Drága Teremtő, és ti, szeretett Angyalok,
Kérlek, segítsetek, hogy szívem nyitott legyen,
És érzékeljem jelenléteteket körülöttem.
Adjatok nekem bölcsességet és erőt,
Hogy felismerjem a jeleket és az üzeneteket,
Amiket útjaim során küldtek nekem.

Angyalok, vezessétek életem minden lépését,
Támogassatok és védjetek minden pillanatban.
Köszönöm, hogy mellettem vagytok,
És hogy soha nem hagyjátok el az oldalam.
A szeretet fényében összekapcsolódunk,
És együtt haladunk előre az élet útján.

Ámen.

Az angyalod által hozott idézet a mai napra:

“Az angyalok az életünkben rejlő csodák csendes suttogásai, amelyek állandóan arra emlékeztetnek minket, hogy a szeretet és a fény mindenhol jelen van.”

Az angyalok szeretetteljes jelenléte folyamatosan körülvesz minket. Ebben a cikkben felfedtünk egy titkos angyali üzenetet és egy csodás angyali imát, amelyek segítenek összekapcsolódni az angyali energiákkal és útmutatást kérni az életünk nehéz pillanataiban. Emellett bemutattunk egy mélyen megérintő angyali idézetet, amely inspirációt ad a mindennapokban. Bízzál az angyalokban és kérd az útmutatásukat, hogy fokozatosan átalakuljon az életed, és megtapasztalhasd a szeretet és a fény áradását. Merülj el az angyalok varázslatos világában, és engedd, hogy megtöltsenek erővel, bátorsággal és békével. A Teremtő és az angyalok mindig veled vannak, és szeretettel támogatnak minden lépésednél.

pozitív gondolatok


Kedves Olvasóink!

Örülünk, hogy elmerültetek a spirituális írásainkban, és reméljük, hogy segítettünk nektek új perspektívákat felfedezni és inspirációt meríteni. Ha tetszett, amit olvastatok, és úgy érzitek, hogy mások számára is értékes lehet, kérjük, segítsetek a munkánkat egy megosztással! Egyetlen kattintással nagyban hozzájárulhattok ahhoz, hogy további érdeklődők is megtalálják a cikkeinket, és velük is megoszthassuk a spirituális világ bölcsességeit és útmutatásait.

Köszönjük a támogatásotokat, és további kellemes olvasást kívánunk! Legyen a szeretet és a fény útmutatótok minden lépésnél.

Szeretettel,

pozitív gondolatok


2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK