Eleison, az irgalom angyala szállt le melléd a mai reggelen, szólítsd meg és még ma megkapod a csodát!

Eleison, az irgalom angyala szállt le melléd a mai reggelen, szólítsd meg és még ma megkapod a csodát!

Ne félj a nehézségektől, mert én, Eleison, ott vagyok melletted, hogy erőt és reményt adjak. A hit és a szeretet erejével át tudsz lépni a legnehezebb akadályokon is.”

Szeretett Olvasóink!

Egy új angyali erő érkezik az égi világból, amely már milliók életét tette még szebbé, derűsebbé és teljesebbé. Ismerd meg Eleison-t, a Csodatevő Angyalt, aki a Fény és a Remény hírnöke.

Megmutatom, hogyan lehet kapcsolatba lépni ezzel a csodálatos lényel.

A Csodatevő Angyal, Eleison:

Eleison, a Csodatevő Angyal egy különleges angyali energia, aki az egyensúly és a felemelkedés hírnökeként jött el hozzánk. Nevében a “lélek vigasztalása” és “megkönnyebbülés” jelentése rejlik. Eredete titokzatos és misztikus, de egy dolog biztos: a jelenlétében mindenki megtapasztalja a végtelen szeretet, gyógyulás és békét.

Eleison csodálatos képességekkel bír, amelyek segítenek neked a belső gyógyulásban, a kapcsolatok javításában és a spirituális növekedésben. Gyakran ábrázolják fehér szárnyakkal és aranyló fényben, a szívében pedig egy ragyogó gyémántot hordoz, amely az isteni szeretet és bölcsesség tükröződése.

Az Angyali Üzenet, amelyet Eleison hozott számodra:

“Drága fénylény, tudnod kell, hogy szeretettel és örömmel jövök hozzád, hogy segítsek megtalálni benned azt a ragyogást, ami mindig is a tiéd volt. Ne félj attól, hogy elfogadd ezt a változást és növekedést, amelyet a világegyetem ajándékoz neked. Bízz magadban és a fényben, ami benned él, mert én mindig veled vagyok, és szeretettel támogatom utadat.”

Az Angyali Ima Eleison angyalhoz:

“Eleison, Csodatevő Angyal,
Kérlek, légy mellettem ebben a pillanatban,
Töltsd szívemet fényeddel és szereteteddel,
Vezess a belső gyógyulás útján,
Mutass rá a helyes irányra,
Áraszd rám bölcsességedet, hogy életemben
A legmagasabb jóra törekedjek.
Ámen.”

Az Angyali Idézet, amely Eleisontól származik:

“A sötétben is látható a fény, ha szívedben hordozod a szeretetet. Ne félj a nehézségektől, mert én, Eleison, ott vagyok melletted, hogy erőt és reményt adjak. A hit és a szeretet erejével át tudsz lépni a legnehezebb akadályokon is.”

Eleison angyal csodás képességei az alábbiak:

  1. Belső gyógyítás: Eleison képes feloldani a szívedben rejlő félelmeket, traumákat és blokkokat, hogy újra megtaláld a harmóniát, a szeretetet és a boldogságot életedben.

  2. Kapcsolataid javítása: A Csodatevő Angyal képes az emberi kapcsolatokban az egyensúly és a harmónia helyreállítására, mélyebb megértést és összhangot hozva a szeretteiddel.

  3. Spirituális növekedés: Eleison megtanít arra, hogyan nyiss meg a magasabb bölcsesség és intuíció felé, segítve a személyes és spirituális fejlődésedet.

  4. A Fény terjesztése: A Csodatevő Angyal arra inspirál, hogy Te is tovább vidd az isteni szeretet és fény üzenetét a világban, segítve másokat is az önmagukkal való kapcsolat és fejlődés útján.

Eleison, a Csodatevő Angyal egy különleges és misztikus lény, aki a Fény és a Remény hírnökeként jött el hozzánk. Együttműködve Eleisonnal, megtapasztalhatod a belső gyógyulást, a kapcsolatok javulását és a spirituális növekedést. Használd a meditációt, angyali kártyákat és imát, hogy kapcsolatba lépj Eleisonnal, és engedd, hogy átjárjon életedben a csodálatos energia, amit képvisel. Legyél részese ennek az új spirituális ébredésnek, és tapasztald meg a Fény és a Remény erejét Eleison segítségével. Hidd el, hogy a legmagasabb jóra törekedve, együtt teremthetünk egy világot, ahol a szeretet, a békesség és az egyensúly uralkodik mindannyiunk számára.

szeretettel,

pozitív gondolatok


Kedves Olvasóink!

Örülünk, hogy elmerültetek a spirituális írásainkban, és reméljük, hogy segítettünk nektek új perspektívákat felfedezni és inspirációt meríteni. Ha tetszett, amit olvastatok, és úgy érzitek, hogy mások számára is értékes lehet, kérjük, segítsetek a munkánkat egy megosztással! Egyetlen kattintással nagyban hozzájárulhattok ahhoz, hogy további érdeklődők is megtalálják a cikkeinket, és velük is megoszthassuk a spirituális világ bölcsességeit és útmutatásait.

Köszönjük a támogatásotokat, és további kellemes olvasást kívánunk! Legyen a szeretet és a fény útmutatótok minden lépésnél.

Szeretettel,

pozitív gondolatok


2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK