Fedezd fel a Csodálatos Auriel Angyalt: Titkok, Hihetetlen Képességek és Meghökkentő Üzenet vár Rád

Fedezd fel a Csodálatos Auriel Angyalt: Titkok, Hihetetlen Képességek és Meghökkentő Üzenet vár Rád!

Üdvözlet, Kedves Olvasó!

Ebben a cikkben szeretnék megosztani veled egy különleges és eddig rejtőzködő angyalról, Aurielről, aki csodálatos képességekkel rendelkezik, és az életedben is hatalmas változásokat idézhet elő. Kövesd az angyali üzenetünket, és engedd, hogy Auriel angyal beavasson az titkaiba!

Auriel, a Csodatévő Angyal

Auriel, a Csodatévő Angyal, az egyensúly és a gyógyulás hordozója. Megtestesíti a természet varázsát és a világ csodáit. Auriel a csodás erejével képességeivel képes átalakítani a negatív energiát pozitív energiává, megtisztítani a lelket, és gyógyító energiát árasztani.

Auriel Angyali Üzenete

“Az Univerzum összes csodája benned él. Engedd, hogy szívedben megnyíljon a szeretet kapuja, és fogadd be a csodák áramlását. Minden lényben ott rejtőzik a gyógyulás és a változás lehetősége – csak észre kell venned és befogadnod azt. Én, Auriel, itt vagyok, hogy segítsek neked ebben az átalakulásban.”

Auriel Angyali Imája

“Drága Auriel, a Csodatévő Angyal,
Kérlek, légy velem ebben az időben,
Töltsd fel szívemet a te meleg fényeddel,
Áraszd rám a gyógyulást és az egyensúlyt.

Tisztítsd meg a negatív energiát, és változtasd át,
Adj erőt és bátorságot a változáshoz,
Hadd fedezzem fel a csodákat bennem és körülöttem,
Segítsd elő a fejlődésem és a szeretet növekedését.
Ámen.”

Auriel Angyali Idézete

“Amint a folyó vize tisztán csillog,
Úgy ragyogjon szívedben a szeretet fénye.
Mert a csodák ott rejlenek mélyen benned,
Ahogy a gyógyulás titkos magvát hordozza a föld.”

Ebben a bejegyzésben felfedezheted Auriel, a Csodatévő Angyal titkait és csodálatos képességeit, amelyek segíthetnek neked megtapasztalni az élet csodáit, a gyógyulást és a szeretetet. Engedd, hogy Auriel angyal fénye és energia vezessen téged ezen az úton, és találd meg a benned rejlő egyensúlyt és harmóniát.

Légy nyitott az angyalok jelenlétére és segítségére, és engedd, hogy Auriel energiája átjárja életed minden területét. Ne feledd, hogy az angyalok mindig ott vannak melletted, hogy támogassanak és segítsenek az élet minden kihívása és öröme során.

Hagyd, hogy Auriel angyali üzenete, imája és idézete erőt és bátorságot adjon neked, hogy felismerd a benned rejlő csodákat és gyógyulást hordozó erőt. Lépj az útra, amely előtted áll, és engedd, hogy Auriel vezessen és kísérjen téged a szeretet, a csodák és az égi áldások felé.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog ??


Kedves Olvasóink!

Örülünk, hogy elmerültetek a spirituális írásainkban, és reméljük, hogy segítettünk nektek új perspektívákat felfedezni és inspirációt meríteni. Ha tetszett, amit olvastatok, és úgy érzitek, hogy mások számára is értékes lehet, kérjük, segítsetek a munkánkat egy megosztással! Egyetlen kattintással nagyban hozzájárulhattok ahhoz, hogy további érdeklődők is megtalálják a cikkeinket, és velük is megoszthassuk a spirituális világ bölcsességeit és útmutatásait.

Köszönjük a támogatásotokat, és további kellemes olvasást kívánunk! Legyen a szeretet és a fény útmutatótok minden lépésnél.

Szeretettel,

pozitív gondolatok


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUN