Húsvét szombati áldások – Angyali üzenet és útmutatás a mai napra

Húsvét szombati áldások – Angyali üzenet és útmutatás a mai napra

Kedves Barátom,

Ahogy a húsvét szombat eljön, itt az idő, hogy befelé fordulj és elgondolkodj a feltámadás és újjászületés jelentőségéről. Az angyalok szeretettel körülvesznek téged ezen a napon, és arra biztatnak, hogy merülj el a megbocsátás és a szeretet energiájában. A következő angyali megerősítést küldöm neked, hogy erőt és bátorságot adjon ezen a napon:

“Én vagyok a feltámadás és az élet. Aki hisz énbennem, ha meghal is, élni fog.” – János 11:25

Emlékezz Jézus történetére, aki feltámadt a halálból, hogy új életet adjon mindannyiunknak. A feltámadás szimbóluma a remény, a megújulás és a változás lehetőségének ígéretét hordozza magában. Engedd, hogy ez az üzenet vezessen téged a mai napon, és légy nyitott az angyalok útmutatására.

Úgy döntöttem, hogy húzok neked egy kártyát, hogy segítsek megérteni, milyen energiák vesznek körül téged ezen a húsvét szombaton. Az általam húzott kártya “Az Új Kezdetek és a Megújulás” kártya. Ez a kártya arra emlékeztet, hogy életedben mostantól új lehetőségek nyílnak meg. Az angyalok üzenete szerint itt az idő, hogy elengedd a múltat, és bátran lépj a jövőbe.

Egy bibliai történet, amely segíthet abban, hogy megértsd ezt az üzenetet, Noé története. Amikor Isten úgy döntött, hogy elpusztítja a földet egy özönvízzel, Noé és családja megmenekültek a bárkán, amit Isten utasítására építettek. Az özönvíz után új élet kezdődött a földön, és Isten megáldotta Noét és családját. Ebben a történetben is megtalálható az új kezdetek és a megújulás motívuma.

Ez a húsvét szombat legyen számodra egy nap, amikor mélyen elgondolkodsz a saját feltámadásodon, az életedben zajló változásokról és a megújulásról. Az angyalok melletted vannak és támogatnak ebben a folyamatban. Nyisd meg szívedet az angyalok útmutatásának, és engedd, hogy segítsenek neked megtalálni a saját belső erődet és bölcsességedet.

Imádkozz és meditálj ezen a napon, hogy kapcsolódj a magasabb erőkhöz és az angyalokhoz, akik állandóan ott vannak melletted, hogy segítsenek és támogassanak téged. Ne feledd, hogy a feltámadás és újjászületés ünnepe egyben a remény, a szeretet és a békesség ünnepe is. Engedd, hogy ezek a pozitív energiák betöltsék életedet, és vezessenek téged a boldogság és a siker útján.

Szeretetteljes Húsvét szombati áldásokat kívánok neked, és ne feledd, hogy az angyalok mindig ott vannak melletted, hogy támogassanak és segítsenek neked a változás és a megújulás útján. Meríts erőt az angyali megerősítésekből és a bibliai történetekből, és engedd, hogy a feltámadás ereje betöltse életedet és szívedet.

Áldás és szeretet,

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Örülünk, hogy elmerültetek a spirituális írásainkban, és reméljük, hogy segítettünk nektek új perspektívákat felfedezni és inspirációt meríteni. Ha tetszett, amit olvastatok, és úgy érzitek, hogy mások számára is értékes lehet, kérjük, segítsetek a munkánkat egy megosztással! Egyetlen kattintással nagyban hozzájárulhattok ahhoz, hogy további érdeklődők is megtalálják a cikkeinket, és velük is megoszthassuk a spirituális világ bölcsességeit és útmutatásait.

Köszönjük a támogatásotokat, és további kellemes olvasást kívánunk! Legyen a szeretet és a fény útmutatótok minden lépésnél.

Szeretettel,

pozitív gondolatok


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUN