Tündérkártya üzenet – 2023. április 13. – A szerencse ott található, ahol a szeretet és a hála találkozik

Tündérkártya üzenet – 2023. április 13. – A szerencse ott található, ahol a szeretet és a hála találkozik!

Kedves Olvasók,

Szeretnék nektek egy csodálatos és szeretetteljes tündérkártya üzenetet közvetíteni 2023. április 13. napjára. A tündérek világa bölcsességgel, áldással és jókívánsággal árasztja el a szíveteket!

A mai tündérkártya üzenete a “Szeretet ereje” kártya, amely arra ösztönöz téged, hogy nyisd meg a szívedet a szeretet és az összetartozás érzésének. Az életedben minden kapcsolat és helyzet a szeretet és a kölcsönös támogatás megerősítésére szolgál. Figyelj a belső hangodra és engedd, hogy a szeretet vezessen minden döntésedben és cselekedetedben.

A tündérek azt tanácsolják, hogy fordíts nagyobb figyelmet az érzelmeidre és értékeld azokat, akik fontosak számodra. Legyél hálás mindenért, amit elértél, és bízz abban, hogy a jövőben további szerencsét és boldogságot hoz az életedbe.

Ne feledd, a tündérek és az angyalok mindig melletted állnak, hogy segítsenek és támogassanak téged. Bízz bennük, és engedd, hogy a szeretet ereje megtöltse a szívedet és az életedet. Élvezd a csodálatos utazást, amely előtted áll, és tudj megállni a jelen pillanatban, hogy értékelhesd az élet szépségét és a szeretet ajándékát.

Szerencsehozó idézet a mai napra:

“A szerencse ott található, ahol a szeretet és a háládat összeér.” – Doreen Virtue

Áldás a mai napra:

A tündérek áldása legyen veled ezen a napon, hogy minden lépésedet szeretettel és békével kísérje. Higgy a csodákban, és bízz abban, hogy az élet számtalan ajándékot tartogat számodra. A tündérek szeretete és védelme örökké kísérjen az utadon.

Jókívánság a mai napra:

Kívánjuk, hogy a tündérek bölcsessége és szeretete segítsen neked megtalálni a belső harmóniát és a boldogságot. Élvezd az élet apró csodáit, és engedd, hogy a tündérek varázslatos energiája megtöltsön optimizmussal és örömmel.

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Örülünk, hogy elmerültetek a spirituális írásainkban, és reméljük, hogy segítettünk nektek új perspektívákat felfedezni és inspirációt meríteni. Ha tetszett, amit olvastatok, és úgy érzitek, hogy mások számára is értékes lehet, kérjük, segítsetek a munkánkat egy megosztással! Egyetlen kattintással nagyban hozzájárulhattok ahhoz, hogy további érdeklődők is megtalálják a cikkeinket, és velük is megoszthassuk a spirituális világ bölcsességeit és útmutatásait.

Köszönjük a támogatásotokat, és további kellemes olvasást kívánunk! Legyen a szeretet és a fény útmutatótok minden lépésnél.

Szeretettel,

pozitív gondolatok


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUN