Tündérkártya üzenet – 2023. április 14. – Amikor a szerencse mosolyog rád, oszd meg másokkal, hogy a világ együtt ünnepeljen veled

Tündérkártya üzenet – 2023. április 14. – Amikor a szerencse mosolyog rád, oszd meg másokkal, hogy a világ együtt ünnepeljen veled!

Drága Lélek,

2023. április 14-én az Univerzum szeretetteljes energiái ölelik át lényedet. Ezen a napon az angyalok és tündérek a szerencse, a bőség és a harmonikus egyensúly áldását küldik számodra.

Idézet a napra:

“Amikor a szerencse mosolyog rád, oszd meg másokkal, hogy a világ együtt ünnepeljen veled.” – Doreen Virtue

Emelkedj fel az élet örömére, és engedd, hogy a szerencse megtaláljon téged a legváratlanabb helyeken és időkben. Az angyalok és tündérek az összhang és a jólét vibrációját sugározzák feléd, és kérik, hogy bízzál ebben a gyönyörű folyamatban.

Áldás a mai napra:

“Az Univerzum szeretete áradjon át rajtad, és áldjon meg a szerencse, bőség, és harmónia ajándékával, miközben beteljesíted életed célját.”

Küldök neked szeretetet és fényt, hogy megtapasztald a szerencse és a bőség csodálatos energiáját. Bízd rá magad az angyalok és tündérek szeretetteljes karjaiba, és engedd, hogy elvezessenek téged a boldogság és harmónia ösvényén. Jókívánságaim kísérjenek ezen a csodálatos napon, és az életedben mindenben, amit megálmodsz és megteremtesz.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Örülünk, hogy elmerültetek a spirituális írásainkban, és reméljük, hogy segítettünk nektek új perspektívákat felfedezni és inspirációt meríteni. Ha tetszett, amit olvastatok, és úgy érzitek, hogy mások számára is értékes lehet, kérjük, segítsetek a munkánkat egy megosztással! Egyetlen kattintással nagyban hozzájárulhattok ahhoz, hogy további érdeklődők is megtalálják a cikkeinket, és velük is megoszthassuk a spirituális világ bölcsességeit és útmutatásait.

Köszönjük a támogatásotokat, és további kellemes olvasást kívánunk! Legyen a szeretet és a fény útmutatótok minden lépésnél.

Szeretettel,

pozitív gondolatok


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUN