Tündérkártya üzenet – 2023. április 18. – Áldás és szerencse a mai napra!

Tündérkártya üzenet – 2023. április 18. – Áldás és szerencse a mai napra!

Szeretett Olvasóink!

A mai tündérkártya üzenetünkkel szeretnénk áldást, szerencsét és jókívánságokat küldeni neked erre a csodálatos napon. A tündérek a természet és a világ csodáinak hírnökei, és általuk üzenetet kapunk az Univerzumtól. Fogadd szeretettel ezt az üzenetet, és engedd, hogy az segítse elő a boldogságodat és a szerencsédet a mai napon.

Tündérkártya üzenet:

“Drága Barátom, a mai napon a Bátorság Tündére kísér el téged, és arra emlékeztet, hogy minden akadály és kihívás mögött felfedezheted a benned rejlő erőt és kitartást. Ne félj szembenézni az élet kihívásaival, hiszen a tündérek szeretettel támogatnak és segítenek neked minden lépésnél.

Szerencsehozó idézet:

“A bátorság nem a félelem hiánya, hanem a képesség, hogy szembenézzünk vele és legyőzzük.”

Áldás a mai napra:

“Áldalak téged a Bátorság Tündérének csodálatos energiájával, hogy a mai nap minden pillanata erőt, bátorságot és szerencsét hozzon számodra. Kívánom, hogy érezd a tündérek szeretetét és támogatását, miközben bátran haladsz az élet ösvényén.”

Jókívánság:

“Kívánom, hogy a mai nap új lehetőségeket és meglepetéseket hozzon számodra, és érezd, hogy az Univerzum mindenben támogat és szeret téged. Bízz magadban, és hagyd, hogy a bátorság és a kitartás segítsenek elérni álmaidat és céljaidat!”

A mai nap tündérkártya üzenete áldást, szerencsét és jókívánságokat hoz számodra. Fogadd a Bátorság Tündérének energiáját, és engedd, hogy az segítse elő a boldogságodat és a szerencsédet ezen a csodálatos napon. Ne feledd, hogy a tündérek szeretettel támogatnak és segítenek neked minden lépésnél, és hagyd, hogy az ő bölcsességük és szeretetük vezessen a legjobb lehetőségekhez és áldásokhoz.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK