Imádság és áldás a problémák megoldására

Imádság és áldás a problémák megoldására

Kedves Olvasó, az életben néha nehézségekkel és problémákkal találkozunk, amelyek megoldást igényelnek. Ma szeretnék megosztani veled egy imádságot és áldást, amely segíthet megtalálni a megoldást és békét a nehéz helyzetekben.

Imádság a problémák megoldására:

Drága Univerzum, Szellemi Világ és Angyalok,

Köszönöm a szeretetet és a támogatást, amit mindig a számomra nyújtotok. Most kérem a segítségeteket és útmutatástokat abban a helyzetben, amellyel szembenézek [konkrét probléma vagy kihívás megnevezése]. Kérlek, világosítsatok meg, hogy megláthassam a megoldást, és segítsetek megtalálni a bölcsességet és az erőt, hogy átléphessek ezen az akadályon.

Kérlek, vezessétek gondolataimat, szavaimat és cselekedeteimet, hogy harmóniában és szeretetben oldódhasson meg ez a probléma. Hadd érezzem a jelenléteteket, ahogy segítetek az úton, és emlékeztessetek arra, hogy soha nem vagyok egyedül.

Ámen.

Áldás a problémák megoldásához:

“Legyen áldott az út, amelyen jársz, és kísérjenek végig szeretettel az angyalok és a szellemi világ. Tudod, hogy a problémák és kihívások növekedési lehetőségek, amelyek által bölcsességet és erőt szerezhetünk.

Ezennel áldást kérünk a nehézségek megoldására, hogy fény és szeretet áradjon az életedbe. Bízz a folyamatban, és hagyd, hogy a szellemi világ vezessen téged a megoldás felé. Áldott légy, és emlékezz rá, hogy soha nem vagy egyedül.”

Ezzel az imádsággal és áldással remélem, hogy megtalálod a békét és a megoldást a problémáidra. Bízz az Univerzumban, az angyalokban és a szellemi világban, és tudják, hogy mindig melletted állnak.

Legyen áldott és békés napod!

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK