Uriel angyal üzenete: A belső tűz fénye

Uriel angyal üzenete: A belső tűz fénye

Kedves Olvasó!

Mai blogbejegyzésemben szeretném megosztani veled az angyalkártya húzás eredményét és a hozzá kapcsolódó angyali üzenetet. Ebben a bejegyzésben Uriel angyal, a belső tűz és a fény őrzője üzenetét osztom meg veled, hogy inspiráljon és útmutatást nyújtson a lelki utadon.

Az angyalkártya: “Uriel angyal”

Az angyali üzenet:

“Kedves lelki utazó, Uriel angyal arra ösztönöz, hogy gyújtsd meg a belső tüzedet és világítsd meg a sötétséget, ami körülvesz. Bízz a belső erődben és a fényben, amit magadban hordozol. A változások és a kihívások idején fordulj Uriel angyalhoz, és hagyd, hogy segítségével átformálódj és megtaláld az igazságot.”

Angyali idézet Uriel Arkangyaltól:

“A fény és a belső tűz, amelyet magunkban hordozunk, az angyalok ajándéka, amely képes meggyógyítani és megújítani a lelkünket.” – Ismeretlen

Uriel angyal a belső fény, a bölcsesség és a megértés angyala. Segít nekünk megtalálni a belső erőforrásainkat, és átformálni a kihívásokat és a nehézségeket növekedésünk és fejlődésünk érdekében.

Kedves Olvasó, bízz az angyali útmutatásban és a belső fényedben, amely képes meggyógyítani a sebzett szívedet és életed új fejezeteihez vezetni. Engedd, hogy Uriel angyal segítse és támogassa lelki utadat, hogy megtapasztald a szeretet és a békesség csodáját.

Legyen a napod világos és emelkedett, és hagyd, hogy Uriel angyal fénye és bölcsessége vezessen téged a sötétségen át a fény felé.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK