Mai Tündérkártya üzenet a számodra: nyissuk meg szívünket a bőség és a jólét felé, és higgyünk abban, hogy megérdemeljük azt

Mai Tündérkártya üzenet a számodra: nyissuk meg szívünket a bőség és a jólét felé, és higgyünk abban, hogy megérdemeljük azt!

Kedves Olvasóink!

A mai napon, 2023. április 24-én, szeretettel húzok nektek egy tündérkártyát, hogy útmutatást és bölcsességet nyújtsak számotokra. A mai kártya a “Gazdagság” kártya, amely arra ösztönöz minket, hogy nyissuk meg szívünket a bőség és a jólét felé, és higgyünk abban, hogy megérdemeljük azt.

Üzenet a “Gazdagság” kártyából:

Kedves Gyermekem, a mai napon az Univerzum és a tündérek arra buzdítanak, hogy ismerd el és fogadd el a gazdagság, a bőség és a jólét áramlását életedben. Ne félj attól, hogy nem vagy rá méltó, vagy hogy nem érdemled meg ezeket az áldásokat. Emlékezz arra, hogy az Univerzum végtelen forrásból nyújt szeretetet és bőséget, és te is részesedhetsz ebből a gazdagságból, ha befogadó és hálás szívvel nyitsz az áldások előtt.

Szerencsehozó idézet a mai napra:

“A gazdagság nemcsak a pénzben és a javakban mérhető, hanem a szeretetben, a boldogságban és az örömben is, amelyek körülvesznek minket.”

Bátorítalak titeket, hogy ma összpontosítsatok a gazdagság, a bőség és a jólét befogadására. Engedjétek meg magatoknak, hogy megérdemlitek az Univerzum áldásait, és hálával és szeretettel fogadjátok be őket. Ne feledjétek, hogy a tündérek és az angyalok mindig ott vannak, hogy segítsenek és támogassanak benneteket ezen az úton.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK