Fedezd fel a csodálatos szerencsehozó angyalt, aki megváltoztathatja az életed!

Fedezd fel a csodálatos szerencsehozó angyalt, aki megváltoztathatja az életed!


Kérlek oszd meg ezt a cikket barátaiddal és szeretteiddel a Facebookon, hogy minél többen megismerjék ezt a csodálatos angyalt, és együtt élvezhessétek Célestinia áldásait!


Kedves Olvasónk!

Találkoztál már az angyallal, aki úgy hoz szerencsét, hogy az életed csodálatosan megváltozik? Ez a titokzatos szerencsehozó angyal, Célestinia, segítségével az álmaid valóra válhatnak. Olvass tovább, és ismerd meg Célestinia erőit, imádkozz hozzá és érezd a pozitív energia áradását!

Célestinia, a szerencsehozó angyal:

Célestinia egy rendkívüli angyal, aki segít megváltoztatni az életünket, és megtapasztalni a bőség, szeretet és boldogság csodáját. Aki hozzá fordul segítségért, az megtalálja élete értelmét, és képes lesz felszabadítani a lelkében rejlő legnagyobb erőt és bátorságot.

Célestinia csodálatos tulajdonságai:

  1. Bőség: Célestinia képes mozgásban tartani a bőség felénk áradó energiáit, segítve bennünket, hogy anyagi és spirituális jólétet érjünk el.

  2. Szeretet: Az angyal a szeretet erejével képes a kapcsolatokat megjavítani, és új, értékes kapcsolatokat teremteni életünkben.

  3. Bátorság: Célestinia képes megszabadítani bennünket félelmeinktől, hogy bátran szembenéznzünk az életünk kihívásaival.

  4. Inspiráció: Az angyal képes inspirálni minket, hogy megtaláljuk a belső erőnket és kreativitásunkat, hogy valóra váltsuk álmainkat.

Célestinia angyali imája:

Drága Célestinia, a szerencsehozó angyal,
Kérlek, légy velem és vezess engem az élet ösvényén,
Áraszd rám a bőség, szeretet és bátorság energiáit,
Segíts nekem megtalálni a belső erőmet és inspirációmat,
Áldd meg életem minden területét, és változtasd csodálatossá,
Köszönöm, hogy velem vagy, és segítesz álmaim megvalósításában,
Ámen.

Áldás az olvasó számára:

Drága olvasó, kívánom, hogy Célestinia áldása és szeretete kísérjen az életedben. Engedd, hogy az angyal megváltoztassa életedet, és vezessen téged a bőség, szeretet és boldogság felé területére. Bízz benne, és nyisd meg a szívedet az ő csodálatos energiái felé. Áldás legyen rajtad és szeretteiden, amint együtt haladtok az élet útján, melyet Célestinia világít meg előttetek. Ámen.

Célestinia, a szerencsehozó angyal, egy csodálatos lény, aki képes megváltoztatni életünket, ha hozzá fordulunk segítségért. Imádkozz hozzá, és engedd, hogy bőséget, szeretetet és bátorságot hozzon életedbe. Oszd meg ezt a cikket barátaiddal és szeretteiddel a Facebookon, hogy minél többen megismerjék ezt a csodálatos angyalt, és együtt élvezhessétek Célestinia áldásait!

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK