Gyógyulás Angyalának üzenete: Az életerő és a gyógyulás útja

Gyógyulás Angyalának üzenete: Az életerő és a gyógyulás útja

Kedves Olvasók!

Ma szeretnék egy különleges angyalkártyát osztani meg veletek: a Gyógyulás Angyalát. A Gyógyulás Angyala azt üzeni, hogy ideje figyelmet szentelni testünknek, elménknek és szellemünknek, és ráhangolódni a gyógyulás energiájára. Ne feledjük, hogy a gyógyulás minden szinten lehetséges, és az angyalok mindig készek támogatni minket ezen az úton.

A Gyógyulás Angyalának üzenete mellett szeretnék megosztani veletek egy gyönyörű angyali idézetet, ami segíthet ebben a folyamatban:

“A gyógyulás a szeretet csendes dallama, amely átöleli a lelkünket, és segít helyreállítani az egyensúlyt a test, elme és szellem között.”

Ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználjuk a gyógyulás erejét, fontos, hogy szánjunk időt az önmagunkkal való kapcsolat ápolására. Legyen szó a meditációról, jóga gyakorlatokról, imáról vagy bármilyen más spirituális gyakorlatról, ezek a tevékenységek segíthetnek minket abban, hogy összekapcsolódjunk az angyalokkal és a gyógyulás energiájával.

Egy másik fontos lépés a gyógyulás útján az, hogy megbocsássunk magunknak és másoknak. A megbocsátás nem azt jelenti, hogy elfelejtjük a múltat, hanem azt, hogy megtanuljuk elfogadni és szeretni önmagunkat és másokat, még a hibáink ellenére is.

Kívánok nektek szeretetet, fényt és gyógyulást ebben a folyamatban! Ne feledjétek, hogy a Gyógyulás Angyala mindig ott van mellettetek, és készen áll arra, hogy segítsen nektek a test, elme és szellem harmonizálásában.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK