Szent Rita: A Reménytelen Ügyek Védőszentje

Szent Rita: A Reménytelen Ügyek Védőszentje


Oszd meg ezt a bejegyzést szeretteiddel és barátaiddal, hogy ők is megismerhessék Szent Rita erejét és kegyelmét. Hadd legyen ez a történet egy erőforrás mindenki számára, aki szükséget érez rá!


Kedves Olvasó!

Ma szeretnék veled megosztani egy különleges bejegyzést Szent Rita életéről és erejéről, aki a reménytelen ügyek és kétségbeesett helyzetek védőszentjeként ismert. Szent Rita története ösztönző és inspiráló, így remélhetőleg segít Neked is megtalálni a reményt és erőt a mindennapokban.

Szent Rita, aki a 14. században élt Olaszországban, egy bátor és elkötelezett asszony volt. Egész életében mélyen hívő emberként az Isten akaratát követte és segített a rászorulókon. Szenvedéseinek és áldozatainak köszönhetően rendkívüli kegyelmet kapott Istentől, és csodálatos képességekkel ajándékozta meg őt. Szent Rita számos csodát véghezvitt élete során, amelyek közül több a reménytelen ügyekhez kapcsolódik.

Egyik ilyen csoda történetét szeretném elmesélni nektek. Egy asszony a férje elvesztése után teljesen kétségbeesett, és nem tudta, hogyan éljen tovább. Az asszony elment Szent Rita sírjához, hogy segítséget kérjen a nehéz helyzetében. Ahogy ott imádkozott, egy rózsabokor jelent meg a síron, amely azt szimbolizálta, hogy Szent Rita meghallgatta az asszony imáját. A rózsák megjelenése után, az asszony életében új remény és erő született, és sikerült továbblépnie a veszteség után.

Szent Rita példája arra tanít minket, hogy soha ne adjuk fel, még a legreménytelenebb helyzetekben sem. Bármilyen nehéz helyzetben is találjuk magunkat, Szent Rita segítséget nyújthat nekünk, és áldást hozhat életünkbe.

Ha úgy érzed, hogy valami reménytelen helyzetben vagy, vagy csak erőt szeretnél kérni a mindennapokhoz, kérj Szent Rita segítségét és közbenjárását. Emeld fel szívedben őszinte imádságban kérésed, és bízz abban, hogy Szent Rita veled van, és segít neked a reménytelennek tűnő ügyekben is.

Íme egy imádság, amit elmondhatsz Szent Rita közbenjárásáért:

Szent Rita, a reménytelen ügyek védőszentje,
közbenjárója vagy a kétségbeesett lelkeknek,
akik hozzád fordulnak bizalommal és szeretettel.
Kérlek, hallgasd meg imádságomat,
és vidd el kérésemet az Úr trónusa elé.

Könyörülj rajtam, és segíts nekem megtalálni az erőt,
a reményt és a békét ebben a nehéz időszakban.
Támogass engem a próbatételek közepette,
és mutass nekem a helyes utat,
amely szeretet és megbocsátás felé vezet.

Szent Rita, köszönöm, hogy közbenjársz értem,
és átölelsz engem szereteteddel és kegyelmeddel.
Ámen.

Kedves Olvasó, remélem, hogy Szent Rita története és imádsága bátorítást és reményt hoz az életedbe. Ne feledd, hogy mindig ott van melletted, és mindig kérheted a segítségét, amikor úgy érzed, hogy szükséged van rá. Bízz a szeretetében, és ne félj fordulni hozzá a legreménytelenebb helyzetekben sem.

Áldás és szeretet mindenkinek!

Szeretettel és fényben,

“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”