Szent Júdás Tádé: A lehetetlen ügyek és az elkeseredett ügyek védőszentje

Szent Júdás Tádé: A lehetetlen ügyek és az elkeseredett ügyek védőszentje

Kedves Olvasó!

Szeretnék megosztani Veled egy másik szent történetét, aki sokak számára jelent reményt és erőt az életük nehéz időszakaiban. Ő Szent Júdás Tádé, a lehetetlennek tűnő és elkeseredett ügyek védőszentje. Szent Júdás az egyik legnépszerűbb szent, aki a legkétségbeesettebb helyzetekben is segítséget és megoldást nyújt azoknak, akik hozzá fordulnak. Engedd meg, hogy bemutassam Neked, hogyan segíthet Szent Júdás Tádé az életedben.

Szent Júdás Jézus egyik apostola volt, és az Úr üzenetét terjesztette az emberek között. Ő volt az a szent, aki sokak számára a remény és a megoldás hozója lett a legnehezebb időszakokban. Szent Júdás meghallgatja a kétségbeesett imákat és segít abban, hogy új erőt és reményt találjunk életünkben.

Egy csodálatos történet Szent Júdás segítségéről egy férfi életében, aki elvesztette munkáját és kétségbeesetten próbált új állást találni. A férfi Szent Júdás Tádéhoz imádkozott, hogy segítsen neki megtalálni a megfelelő munkát, amelyben boldog lehet. Néhány héten belül a férfi egy váratlan lehetőséget kapott, és új munkája nemcsak anyagi biztonságot, hanem lelki megelégedést is nyújtott számára. Ez a csoda Szent Júdás közbenjárásának köszönhető, aki meghallgatta a férfi imáját.

Ha Te is úgy érzed, hogy segítségre van szükséged a lehetetlennek tűnő vagy elkeseredett ügyekben, ne habozz Szent Júdás Tádéhoz fordulni. Ő mindig készen áll, hogy támogassa és segítse azokat, akik hozzá fohászkodnak.

Íme egy imádság Szent Júdás közbenjárásáért:

Szent Júdás Tádé, lehetetlen és elkeseredett ügyek védőszentje,
segíts nekünk megbirkózni életünk nehézségeivel és kihívásaival.
Kérünk, töltsd szívünket reménnyel és erővel,
és mutasd meg nekünk az utat a megoldás és a békesség felé.

Hallgasd meg kétségbeesett imáinkat, és légy mellettünk minden lépésnél, ahogy harcolunk a lehetetlennek tűnő ügyekben. K

érünk, segíts nekünk felismerni Isten szeretetét és végtelen bölcsességét, amely körülvesz minket minden pillanatban.

Ámen.

Ne feledd, hogy Szent Júdás Tádé mindig ott van mellettünk, hogy segítsen a lehetetlennek tűnő és elkeseredett ügyekben. Mindig bízz a szentek közbenjárásában és az Isten iránti hitedben. Bármilyen nehéz helyzetben is vagy, ne add fel! Szent Júdás és a többi szent mindig ott lesznek, hogy támogassanak és segítsenek Neked.

“Aki bízik az Úrban, soha nem vall kudarcot, mert az Ő szeretete végtelen.” – Szent Júdás Tádé

Legyen áldásos és szeretetteljes napod!

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog

Ha Téged is elért ez az üzenet és megosztod másokkal, az áldás energiája megerősödik, és mindenkit elér, akinek szüksége van rá. Írd meg kommentben a “köszönöm” szót, és az angyali energia személyesen is rád talál!


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK