Az Ima az Egészséggel Kapcsolatos Problémák Megoldódásához

Az Ima az Egészséggel Kapcsolatos Problémák Megoldódásához

Kedves Olvasó,

Szeretnék egy imát megosztani veled, amely segíthet az egészséggel kapcsolatos problémák megoldásában. Ezt az imát annak érdekében írtam, hogy az angyalok gyógyító erejét és jelenlétét behívjam az életedbe.

Az Ima az Egészséggel Kapcsolatos Problémák Megoldódásához

Drága Rafael Arkangyal, a gyógyulás angyala, Kérlek, jöjj most hozzám és légy velem ebben az imában, Segíts nekem megoldani az egészséggel kapcsolatos problémákat életemben, És adj erőt, bátorságot és bölcsességet, hogy a helyes döntéseket hozzam.

Kérlek, töltsd fel testemet, szívemet és elmémet a gyógyító fényeddel, Hogy elengedjem a félelmet, a fájdalmat és a betegséget, És helyette a szeretet, a gyógyulás és az egészség energiája áradjon be, Amely segít nekem megtalálni a megoldásokat és a válaszokat.

Kérlek, vezess és támogass engem ebben a gyógyulási folyamatban, Mutasd meg nekem a legjobb utat, hogy visszanyerjem az egészségemet és a vitalitásomat, És segíts nekem megtanulni a leckéket, amelyeket ezek a helyzetek hoznak, Hogy növekedjek, fejlődjek és tovább lépjek életemben.

Köszönöm, Rafael Arkangyal, hogy velem vagy, És áldásod az egészséggel kapcsolatos problémák megoldásához vezet, Bízom benned és az angyali segítségben, Miközben tovább haladok ezen a csodálatos utazáson.

Ámen.

Használd ezt az imát, amikor egészséggel kapcsolatos problémákkal küzdesz, és angyali segítséget szeretnél kérni a gyógyulásban és a helyreállásban. Ne feledd, hogy az angyalok, különösen Rafael Arkangyal, mindig készen állnak, hogy segítsenek és támogassanak téged a gyógyulási folyamatban. Bízz bennük, és hagyd, hogy a szeretet, a gyógyulás és az egészség energiája átölelje testeted, szívedet és elmédet, amikor a gyógyulást és az egészséggel kapcsolatos problémák megoldását keresed.

Ez az ima remélhetőleg erőt és vigaszt nyújt számodra, miközben az egészségeddel kapcsolatos kihívásokkal nézel szembe. Az angyalok szeretettel várják, hogy segítsenek neked, és támogassák a gyógyulási folyamatodat. Bízz a szeretetükben és erejükben, és vedd körül magad a pozitív energiával, amelyre szükséged van ahhoz, hogy erősebbé válj és túljuss a nehéz időkön.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK