Jophiel Arkangyal ragyogó ereje most a Te kérésedre vár

Jophiel Arkangyal ragyogó ereje most a Te kérésedre vár

Kedves Olvasók, ma egy csodálatos angyali üzenetet szeretnék megosztani veletek, amely Jophiel Arkangyal közreműködésével érkezett hozzánk. Az általunk húzott angyalkártya “Ragyogó Átalakulás” szimbóluma, amely Jophiel Arkangyal fényességét és szeretetét közvetíti.

Volt egyszer egy fiatal férfi, aki elkeseredett és csüggedt volt, mert úgy érezte, hogy az élete nem halad előre. Egy nap, egy régi barátja ajánlotta neki, hogy kérjen segítséget az angyaloktól, különösen Jophieltől, aki a szépség és a harmónia arkangyala.

A fiatalember úgy döntött, hogy megfogadja a barátja tanácsát, és imádkozik Jophiel Arkangyalhoz, hogy segítse őt megtalálni a szépséget és a harmóniát életében. Amikor elkezdte az imát, csodálatos arany fény ölelte körül, amelyet Jophiel Arkangyal küldött neki.

Az angyali idézet, amelyet ma megosztunk veletek, Arkangyal Jophiel szavai:

“A változás és a növekedés szépségében rejlik. Amikor képes vagy rácsodálkozni életed apró csodáira, képes leszel átalakítani életedet és megtapasztalni a harmóniát.”

Ez a történet és az üzenet emlékeztetőül szolgál arra, hogy bármikor kérhetjük Jophiel Arkangyal segítségét az átalakulás és a harmónia eléréséhez. Legyen szó életünk bármely területéről, soha ne feledjük, hogy az angyalok mindig ott vannak mellettünk, hogy segítsenek és támogassanak.

Oszd meg ezt az angyali üzenetet barátaiddal és szeretteiddel, hogy minél többen megtapasztalhassák Jophiel Arkangyal ragyogó átalakító erejét.

Legyen áldásos napod!

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK