Angyali üzenet a mai napra: most már készen állsz a következő fejezetre

Angyali üzenet a mai napra: most már készen állsz a következő fejezetre

Drága olvasóm,

Az Átalakulás Angyalai éppen most léptek be az életedbe, hirdetve, hogy készen állsz a következő fejezetre. Felkészültél arra, hogy megtapasztald a belső változást, mely elengedhetetlen az életed új szakaszának megkezdéséhez. “Az átalakulás szükséges és gyönyörű” – ez a mai angyali megerősítés.

Az Átalakulás Angyalai arra biztatnak, hogy bízz a változásban. Hogy ez a változás milyen formát ölt, az egyéni utadon múlik, de tudnod kell, hogy az angyalok szeretettel és támogatással vannak körülötted ebben az időszakban.

Álljunk meg egy pillanatra erre a szerencsés történetre: egy nőre, aki egy napot sem hagyott ki a lottószelvényének kitöltéséből. Évekig várta a nagy nyereményt, de soha sem jött el. Aztán egy nap, amikor már majdnem feladta, és már majdnem nem töltött ki újabb szelvényt, megnyerte a fődíjat. Az évekig tartó várakozás és reménykedés után megkapta azt, amire vágyott. Az ő élete is megváltozott egy pillanat alatt, és az ő élete is átalakult.

Ez az átalakulás lehet hirtelen, vagy akár fokozatos is, de mindenképpen valami újat és csodálatosat hoz az életedbe. Ne feledd, az átalakulás nem csupán a külső körülményekben mutatkozik meg, hanem belül, a szívedben és a lelkedben is. “Ne félj az átalakulástól, mert olyan, mint a pillangó szárnyainak bontakozása. Szükséges a repüléshez.”

Az Átalakulás Angyalai arra buzdítanak, hogy légy nyitott a változásokra, és fogadd el őket szeretettel. Bízz a folyamatban és higgy magadban. A változás mindig jó, még ha néha nehéznek is tűnik.

Az angyalok szeretettel és támogatással vannak körülötted ebben az időszakban. Hidd el, hogy minden ami történik, az a legjobb érdekedben történik. Az Átalakulás Angyalai arra emlékeztetnek, hogy a változás mindig lehetőség a növekedésre és a fejlődésre. Nem kell félned attól, amit a jövő hoz, mert tudnod kell, hogy mindig képes vagy alkalmazkodni és megtalálni az utadat.

Az idők változása és az élet viharai között is van egy hely, ahol mindig nyugalom és békesség van: ez a hely a szívedben. Tartsd ezt a gondolatot magadban, amikor a változások vihara körülötted tombol.

Emlékezz a szerencsés nő történetére, aki hosszú évekig kitartott, és végül megkapta, amire vágyott. A története arra emlékeztet, hogy a kitartás és a hűség mindig meghozza gyümölcsét.

Ezzel a gondolattal szeretnék búcsúzni tőled:

“Az igazi szerencse nem abban van, hogy megkapjuk, amit akarunk, hanem abban, hogy értékeljük, amink van, és nyitottak vagyunk arra, amit az élet hoz.”

Az angyalok továbbra is ott vannak melletted, és támogatnak minden lépésednél. Bízz bennük, és bízz magadban. Az átalakulás szükséges és gyönyörű – és te is gyönyörű vagy, pontosan úgy, ahogy vagy.

Szeretettel,

Az Átalakulás Angyalai


Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK