Angyali üzenet a mai napra: szerencse

Angyali üzenet a mai napra: szerencse

Drága Barátom,

Az angyalkártya, amit számodra húztam, a “Szerencse” kártya. Ez a kártya üzenete egyszerű, de nagyon erőteljes. A szerencse nem valami, ami egyszerűen csak megtörténik velünk. A szerencse ott kezdődik, ahol a bátorság és a hit találkozik.

A Szerencse kártya azt üzeni, hogy az angyalok melletted vannak, hogy segítsenek megteremteni a saját szerencsédet. Bízz magadban, a képességeidben, és a saját erődben. Ne félj kockázatot vállalni, új utakat keresni, és merész lépéseket tenni.

Emlékezz, a szerencse nem csak a szerencsés véletlenekben rejlik, hanem abban is, hogy felismered a lehetőségeket, amikor megjelennek, és bátorsággal megragadod őket. Az angyalok azt üzenik, hogy higgy a szerencsében, de legfőképpen higgy magadban és a saját képességeidben.

A szerencse azoknak a részére mosolyog, akik hajlandóak megdolgozni érte, akik hajlandóak kockázatot vállalni és hinni abban, hogy képesek megvalósítani az álmaikat. Az angyalok támogatnak ebben, és bíznak benned. Ők tudják, hogy te erős vagy, bátor, és képes vagy a saját szerencséd megteremtésére.

A szerencse ott vár rád, ahol a bátorság, a hit és a kitartás találkozik. Ne félj megtenni a szükséges lépéseket, mert az angyalok mindig ott vannak melletted, hogy segítsenek és támogassanak.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK