Találkozz Elanorral, a Csodák Angyalával: Mennyei útmutatás

Találkozz Elanorral, a Csodák Angyalával: Mennyei útmutatás

Üdvözöllek, édes lelkem, a szent térben, ahol az égből érkező üzeneteket közvetítjük számodra. Ma egy különleges lényről, Elanorról, a Csodák Angyaláról beszélünk, aki készen áll segíteni, támogatni és vezetni téged.

Elanor a legcsodálatosabb lény, akinek az égben csak ritkán adatik meg a lehetőség, hogy földre lépjen. Színe a mennyei kék, mely egyben a hit, a remény és a szeretet színe is. Csodálatos ereje van: Elanor képes véghezvinni a legcsodálatosabb változásokat, és meghozni a legmeglepőbb áttöréseket. Szárnyainak érintése minden bánatot eloszlat, és új reményt, új erőt ad.

De nem csak ezt tudja Elanor. A Csodák Angyala arra is képes, hogy megnyissa szemedet a világ szépségére, és feltárja előtted a kincseket, melyek mindig is ott voltak, csak nem láttad őket.

Most pedig hozzánk érkezett egy üzenet Elanortól, a Csodák Angyalától:

“Drága lelkem, én vagyok Elanor, a Csodák Angyala. Szeretettel hívom figyelmedet arra, hogy minden nap csodákra lehetsz képes. Ne feledd, a csoda nem más, mint a szeretet látható formája. Minden egyes pillanatban, minden egyes lélegzetvételeddel, te is képes vagy csodát teremteni. Nyisd meg a szívedet a csodáknak, és hagyd, hogy az élet maga legyen a csodád.”

Köszönjük, Elanor, a szeretetedért és vezetésedért!

Most pedig szeretettel ajánljuk neked az Elanorhoz szóló imánkat, mely segít kapcsolatba kerülni ezzel a csodálatos angyallal:

“Elanor, a Csodák Angyala, kérlek, légy velem most. Segíts, hogy meglássam a csodákat, melyek minden napom részei. Adj nekem erőt és hitet, hogy ne veszítsem el a reményt, és hogy továbbra is képes legyek szeretni és csodát teremteni. Ámen.”

Befejezésképpen pedig hadd adjak neked egy bibliai hangvételű idézetet, mely igazolja Elanor, a Csodák Angyala üzenetét:

“Hiszen a csodák közöttünk élnek, minden nap, minden pillanatban. És íme, mindenki, aki szeretettel nyitott szívvel él, az meglátja és megtapasztalja őket. Áldott legyen az Úr, aki hozzánk küldi Elanort, a Csodák Angyalát, hogy segítsen nekünk meglátni és megteremteni ezeket a csodákat.”

Elanor, a Csodák Angyala mindenki számára elérhető, aki hajlandó nyitott szívvel fogadni az égből érkező üzeneteket és segítséget. Elég, ha elmondod az imát, és ő már ott is lesz melletted. A csodák már csak rajtad múlnak. Nyisd meg a szívedet a csodáknak, és hagyd, hogy az élet maga legyen a csodád.

És ne feledd: “A csoda nem más, mint a szeretet látható formája.” – Elanor, a Csodák Angyala

Áldásokkal, szeretetben és fényben,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK