Gyógyító Ima: Gyógyítsd meg a lelked ezzel a napi imádsággal!

Gyógyító Ima: Gyógyítsd meg a lelked ezzel a napi imádsággal!

Üdvözöllek, Drága Olvasó!

Az angyalokhoz való kapcsolódás és a spirituális gyógyulás egy olyan út, ahol az imádságok kulcsszerepet játszanak. Ma szeretnék megosztani veled egy gyógyító imát, amit minden nap elmondhatsz, hogy segítségével meggyógyíthasd a lelked.

Ez az ima a szívünkből jön, és segít visszatérni az egyensúlyhoz és a békéhez. Használhatod bármilyen érzelmi, fizikai vagy spirituális kihívás esetén. Íme, a gyógyító ima:

“Drága Univerzum, kérlek, segíts meggyógyítani a lelkem. Kérem az angyalokat, hogy töltsenek be szeretettel, békével és gyógyulással. Kérem a fényt, hogy világítsa meg utamat, és adjon erőt a megpróbáltatások közepette. Hálás vagyok mindenért, amit kaptam és még kapni fogok. Hiszek a szeretet gyógyító erejében. Ámen.” –

Doreen Virtue

A gyógyító ima elmondásának gyakorlata egyszerű, de hatalmas. Íme néhány gyakorlati tanács, hogyan használd:

  1. Ismerd el a fájdalmat: Először is, ismerd el, hogy fáj. Engedd meg magadnak, hogy érezd a fájdalmat, mert csak így gyógyulhatsz meg.

  2. Mond el az imát minden nap: Az ima nem egy egyszeri dolog. Ahhoz, hogy a gyógyulás megtörténjen, következetesen kell imádkoznod.

  3. Nyisd meg a szívedet: Amikor imádkozol, nyisd meg a szívedet. Engedd, hogy az ima szavai mélyen hatoljanak beléd.

  4. Higgy a gyógyulásban: Az ima csak akkor működik, ha hiszel a gyógyulásban. Higgy abban, hogy képes vagy meggyógyulni, és hogy az Univerzum támogat téged ebben.

Ne feledd, az ima az egyik leghatalmasabb eszközünk a gyógyulásban. Ha hiszel benne, és következetesen alkalmazod, akkor segíthet meggyógyítani a lelkedet, és erőt adhat a legnehezebb időkben is. A gyógyító ima elmondása segít csökkenteni a stresszt, megszabadulni a negatív energiáktól, és pozitív energiával tölti fel a testet, a lelket és a szellemet.

A gyógyító ima hatalmas erejű. Nemcsak a belső békét és a gyógyulást segíti elő, hanem a szeretet, az öröm és a bőség frekvenciájára is hangol. Minden egyes alkalommal, amikor elmondod ezt az imát, mélyebb kapcsolatot teremtesz az Univerzummal, és megnyitod a szívedet a gyógyító szeretet áramlásának.

Mindenki számára más lehet a gyógyulás útja, de remélem, hogy ez az ima segítséget nyújt a saját utadon. Bízz benne, hogy a szeretet és a gyógyulás mindig ott vannak számodra, csak nyitott szívvel kell fogadnod őket.

Ne feledd: “A gyógyulás mindig lehetséges. A szeretet mindig gyógyít.”

Áldásodra, szeretetben és fényben,

pozitív gondolatok blog

A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK