Ismerd meg Luminat, a Fény Angyalát: Támogatás a Sötét Időkben

Ismerd meg Luminat, a Fény Angyalát: Támogatás a Sötét Időkben!

Kedves Olvasó!

Ma egy olyan különleges lényt mutatunk be neked, aki képes fényt hozni a legsötétebb időkben is. Ő Luminat, a Fény Angyala, aki hozzád is eljut, hogy segítsen átlépni a nehézségeken, és hogy megláthasd a sötétségben rejlő csodákat.

Luminatot gyakran ábrázolják a legfényesebb arany színben, amint széttöri a sötétség falait. Fénye nem csupán a sötétség ellentéte, hanem a remény, a bátorság és az igazság forrása. Segítségével eloszthatod a félelmeidet, megerősítheted a hitet önmagadban és képessé válsz arra, hogy szembenézz a kihívásokkal.

Most pedig hadd közvetítsünk egy üzenetet Luminattól, a Fény Angyalától:

“Drága Lelkem, én vagyok Luminat, a Fény Angyala. Szeretettel hívom fel a figyelmedet arra, hogy a fény mindig ott van benned, még a legnehezebb időkben is. A fény a remény, a hit és a szeretet forrása. Engedd, hogy én segítsek neked megtalálni ezt a belső fényt. Ne feledd, a fény mindig legyőzi a sötétséget.”

Köszönjük, Luminat, hogy itt vagy velünk!

És most szeretettel osztjuk meg veled a Luminathoz szóló imánkat, mely segít kapcsolatot teremteni ezzel a csodálatos angyallal:

“Luminat, a Fény Angyala, kérlek, légy mellettem most. Segíts nekem megtalálni a belső fényemet, amely képes legyőzni a sötétséget. Adj nekem bátorságot, hogy szembenézzek a kihívásokkal, és erősítsd a hitemet, hogy soha ne veszítsem el a reményemet. Ámen.”

Végül pedig hadd adjak neked egy bibliai hangvételű idézetet, mely támogatja Luminat, a Fény Angyala üzenetét:

“Mert a fény a sötétségben ragyog, és a sötétség nem tudta azt elfogadni. Légy te a fény, amely áttöri a sötétséget, és mindig emlékezz, hogy nincs olyan éjszaka, amely ne követne el a hajnal.”

Luminat, a Fény Angyala mindig ott van melletted, hogy segítsen neked a sötétségen átjutni. Nincs olyan sötétség, amely ne engedne utat a fénynek. Hívd meg őt az imádban, és ő ott lesz melletted, hogy segítsen megtalálni a belső fényedet.

Ne feledd, te vagy a fény, amely képes legyőzni a sötétséget. Bátorságod, hited és szereteted által te is fényt gyújthatsz a sötétségben. Állj ki önmagadért, és soha ne engedd, hogy a sötétség elfogadja a fényedet.

És ne feledd: “A fény mindig legyőzi a sötétséget.” – Luminat, a Fény Angyala

Áldásodra, szeretetben és fényben,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK