Angyali üzeneted a mai napra: Végtelen Öröm

Angyali üzeneted a mai napra: Végtelen Öröm

Kedves Barátom,

Az angyalkártya, amit számodra húztam, a “Végtelen Öröm” kártya. Ez a kártya azt üzeni, hogy az öröm egy belső állapot, amit te magad hozol létre. Az öröm ott van benned, várva, hogy felszabadítsd, hogy átjárja az életed minden pillanatát.

Az öröm nem a körülményektől, sem a külső eseményektől függ. Az öröm a szívedből, a lelkedből fakad. Az angyalok azt üzenik, hogy az öröm ott van benned, minden pillanatban. Csak rajtad múlik, hogy hagyod-e, hogy kibontakozzon, és átjárja az életed.

Ne feledd, az öröm a legapróbb dolgokban is megtalálható. Egy gyönyörű naplementében, a természet csodáiban, egy szeretett ember mosolyában, egy gyönyörű dalban, vagy egy finom ételben. Az öröm ott van mindenben, csak meg kell tanulnod észrevenni.

Az angyalok azt üzenik, hogy az öröm végtelen. Nincsenek határok, nincsenek korlátozások. Az öröm ott van benned, várva, hogy felszabadítsd. Ne hagyd, hogy a külső körülmények vagy a nehézségek elfedjék az örömödet. Higgy magadban, higgy az örömben, és hagyd, hogy átjárja az életed.

Az öröm a te ajándékod, amit magadnak adhatsz. Engedd, hogy az öröm átjárja a szíved, és hagyd, hogy az angyalok segítsenek neked ebben.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK