Angyali üzeneted a mai napra: Új hét, új lehetőségek

Angyali üzeneted a mai napra: Új hét, új lehetőségek

Drága Barátom,

Az angyalkártya, amit számodra húztam, az “Új hét, új lehetőségek” kártya. Ez a kártya azt jelképezi, hogy minden új nap, minden új hét új lehetőségeket hoz az életedbe.

Nem számít, milyen kihívásokkal találkoztál a múltban, az új hét új lehetőségeket hoz. Az angyalok arra biztatnak, hogy nyisd ki a szívedet és az elmédet ezeknek a lehetőségeknek, és hagyd, hogy bejöjjenek az életedbe.

Ne hagyd, hogy a múlt kötözze a kezeidet, vagy a jövő félelmei tartsanak vissza. Az angyalok azt üzenik, hogy élj a jelenben, és fogadd el a jelen pillanat ajándékait. Az új hét új lehetőségeket hoz, amelyek arra várják, hogy felfedezd őket.

Emeld fel a fejed, nézz körbe, és figyelj a jelekre. Az élet tele van ajándékokkal, csak észre kell venni őket. Hagyd, hogy az angyalok vezessenek téged ebben, és mutassanak rá azokra a lehetőségekre, amelyek a legjobban illeszkednek hozzád és a te életútjaidhoz.

Az új hét, új lehetőségek kártya emlékeztet rá, hogy soha ne adj fel, mert mindig vár rád egy új nap, egy új lehetőség. Hidd el, hogy az élet mindig a legjobbat tartogatja számodra.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK