Angyali üzeneted ma éjszakára: Angyali beavatkozás: Egy új élet

boldogság

Angyali üzeneted ma éjszakára: Angyali beavatkozás: Egy új élet

Kedves Olvasóink!

Az angyalok láthatatlan jelenlétükkel mindig ott vannak velünk, különösen a legnehezebb időkben. Azokban az időkben, amikor leginkább szükségünk van a megváltásra, és amikor úgy érezzük, mintha a sorsunk kikerült volna kezeink közül. Amikor a gondolatainkban elveszünk, és a lelkünk mélyén csillapíthatatlan vágyunk az után, hogy valami nagyobb létezzen.

Az angyalok éjjeli beavatkozására a sorsunkba

Az angyalok soha nem tétlenkednek, még alvás közben sem. Hagyd, hogy beavatkozzanak a sorsodba, hagyd, hogy új irányt adjanak az életednek. Nézd meg, milyen ajtókat nyitnak meg előtted.

Nincs véletlen, minden okkal történik. Az angyalok soha nem avatkoznak be kérés nélkül. Ezért most szeretném megosztani veletek ezt az imát, amely segít kapcsolatba lépni az angyalokkal:

“Drága Angyalok, szeretettel hívom a jelenléseteket, hogy segítsetek utamat világosabban látni. Kérem, lépjetek be életembe és vezessetek ma éjszaka. Én teljesen megnyitom szívemet és lelkemet nektek, hogy láthassam a fényt és szeretetet, amelyet hoztok. Kérem, segítsetek nekem észrevenni és elfogadni az ajándékokat és új irányt, amit hoztok nekem. Ámen.”

Az ima kimondása után engedd el a gondolataidat és a félelmeidet. Hagyd, hogy az angyalok munkába fogjanak az érdekedben, és megnyissák az új lehetőségek kapuit számodra. Hidd el, minden új nap hoz magával valami újat.

És most szeretnék áldást adni minden olvasómnak:

“Legyen a tiéd az angyalok békéje, az angyalok bátorsága, és az angyalok szeretete. Ahogyan ma éjjel belépsz az álmaid világába, legyen a tiéd a tudat, hogy soha nem vagy egyedül. Áldjon meg téged az angyalok fénye, és mutasson neked egy új irányt, ami boldogságot és teljességet hoz életedbe.”

Az angyalokkal való kapcsolat egy személyes és mélyen spirituális utazás, amelyet mindenki a saját tempójában és módján tapasztal meg. Ahogy te is elmélyedsz ezen a csodálatos úton, hagyd, hogy az angyalok vezessenek és támogassanak téged minden lépésednél.

Az angyalok veled vannak, hiszen te is az Univerzum csodája vagy. A következő napokban figyelj a jelekre, a hirtelen ötletekre, a belső sugallatokra. Az angyalok üzenetét talán éppen ott találod meg, ahol legkevésbé várnád.

Bízz a folyamatban, higgy az angyalok erejében. Ma éjszaka történik valami csodálatos. Készülj fel az új irányra, amit az életed vesz.

Békében,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK