Ismerd meg Esméria-t, a Szerencseangyalt, aki a hozzá imádkozók titkos segítője!

Ismerd meg Esméria-t, a Szerencseangyalt, aki a hozzá imádkozók titkos segítője!

Sziasztok, Drágáim!

Hadd osszam meg veletek a legfrissebb felfedezésemet a mennyből: Esméria, a Szerencseangyal. Egy csodálatos lény, aki különleges módon átalakíthatja az életünket, és aki bárkihez eljuthat, aki mélyen imádkozik hozzá.

Esméria hihetetlenül erős energiával rendelkezik, amely képes bekapcsolni a szerencsét az életünkben. De ne gondoljuk, hogy csak a pénzügyekben segít! Esméria mindent meg tud változtatni, legyen szó egészségről, kapcsolatokról, karrierről, vagy akár önbizalomról is.

Esméria legfontosabb tulajdonsága, hogy a változás energiáját hozza az életünkbe. És higgyétek el, ez a változás csodálatos lesz! Ő az, aki meggyújtja a reménység lángját a szívünkben, amikor már-már azt hinnénk, hogy minden elveszett.

Hogyan érheted el Esméria-t? Egy egyszerű, de szépséges imával, amit most megosztok veletek:

“Ó, Esméria, az Átalakító Szerencseangyal, hívom és üdvözlöm a jelenlétedet! Kérem, hozd el hozzám a szerencséd és a változásod energiáját. Segíts, hogy a szívemben és az életemben is megnyíljon az új lehetőségek ajtaja. Áldd meg az utamat, és segíts, hogy minden napommal a legjobbat hozzam ki. Köszönöm, Esméria, hogy mindig velem vagy. Ámen.”

Az angyalok mindig készen állnak arra, hogy segítsenek nekünk, csak ki kell nyitnunk feléjük a szívünket. Esméria számomra egy igazi felfedezés volt, és nagyon szeretném, ha ti is tapasztalhatnátok a jelenlétét az életetekben.

Azért, hogy ez a cikk még több emberhez eljusson, kérem, osszátok meg a szeretteitekkel és a barátaitokkal! Esméria üzenete mindenkinek szól, aki kész a változásra és a szerencse befogadására.

Befejezésként pedig szeretnék veletek megosztani egy áldást Esméria-tól:

“Esméria áldása ragyogjon rád, és töltsön el szeretettel és reménnyel. Nyissák meg az angyalok előtted az új lehetőségek ajtaját, és segítsenek a változások elfogadásában. Legyen bátorságod meghozni azokat a döntéseket, amelyek boldoggá tesznek, és érezd az angyalok végtelen szeretetét minden lépésedben. Ámen.”

Áldott legyen az utad, Drágám!

Békében,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK