Az év legszerencsésebb napja: a mai, amikor bármi lehetséges, minden álmod megvalósul!

Az év legszerencsésebb napja: a mai, amikor bármi lehetséges, minden álmod megvalósul!

Kedves Olvasóim,

Az élet tele van lehetőségekkel, és minden nap új ajándékokkal ajándékoz meg minket. Szeretnélek emlékeztetni arra, hogy az angyalok mindig ott vannak melletted, hogy segítsenek nekünk meglátni ezeket a lehetőségeket, és hogy minden nap új esély a csodákra.

A mai nap különleges! Az év legszerencsésebb napja a mai – ez az a nap, amikor minden lehetséges, amikor minden álmunk megvalósulhat.

Hogyan is lehetne ezt a különleges napot jobban megtapasztalni, mint egy ima segítségével? Imádkozzunk az angyalokhoz, hogy segítsenek nekünk kihasználni ezt a csodálatos napot:

“Szeretett Angyalok, köszönöm, hogy itt vagytok velem ezen a szerencsés napon. Segítsetek nekem látni a lehetőségeket, amelyek előttem állnak, és segítsetek nekem a bátorságban, hogy megvalósíthassam az álmaimat. Köszönöm, hogy velem vagytok, és segítetek nekem kihasználni ezt a csodálatos napot. Ámen.”

Az áldás, amit ezen a szerencsés napon mondunk:

“Áldjon meg téged az ég és az angyalok ezen a szerencsés napon. Legyenek az álmaid teljesülésének ragyogó fényei körülötted. Szeretet, béke és bőség kísérje utadat. Áldás és fény legyen veled. Ámen.”

Az angyalok mindig ott vannak, hogy segítsenek és támogassanak minket. Ma különösen fontos, hogy nyitottak legyünk a lehetőségekre, és hagyjuk, hogy álmaink vezessenek minket. Fogadd el az angyalok segítségét, és emlékezz: minden lehetséges ezen a szerencsés napon!

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzést, és emlékezz: soha nem vagy egyedül, az angyalok mindig ott vannak, hogy segítsenek.

Szeretettel,

Pozitív gondolatok blog

A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK