Ariel arkangyal üzenete a mai napra: Bátorság és Erő

Ariel arkangyal üzenete a mai napra: Bátorság és Erő

Drága fénylény,

A fényes és hatalmas Ariel Arkangyal jelenlétében, a bátorság és erő üzenetét hozom neked. Ariel, a természet és az állatok védelmezője, hatalmas erővel és bátorsággal támogat téged.

Az élet néha úgy tűnhet, mintha próbatétel lenne, kihívásokkal és nehézségekkel teli. De ne feledd, hogy a bátorság nem azt jelenti, hogy nincsenek félelmeid. A bátorság azt jelenti, hogy mered szembenézni a félelmeiddel, és tovább haladsz, akkor is, ha nehéz.

Ariel üzenete ma arra hívja fel a figyelmedet, hogy bízz a belső erődben. Mindannyiunkban ott lakozik ez az erő, ez a tűz, ami képessé tesz minket arra, hogy legyőzzük az akadályokat és meghaladjuk a korlátainkat. Ez a belső erő az, ami segít neked abban, hogy bátran és határozottan lépj előre az életedben.

Ne félj használni ezt az erőt. Nem kell egyedül szembenézned a kihívásokkal. Ariel és az angyalok mindig ott vannak, hogy támogassanak és segítsenek neked. Az ő erejük és bátorságuk a te erejed és bátorságod része. Kérj tőlük segítséget, és fogadd be az angyali erőt és bátorságot az életedbe.

Amikor bátorságot és erőt gyakorolsz, az nemcsak a te életedben hoz változásokat, hanem mások életét is inspirálja. Legyél bátor, és használd belső erődet, hogy pozitív változásokat hozz létre a világban. Az angyalok hisznek benned, és tudják, hogy képes vagy rá.

Bátorsággal, erővel és szeretettel,
Ariel Arkangyal és a Te Angyalaid

Békében,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK