A Hétvége Áldása: Az Angyalok Korlátlan Ereje

A Hétvége Áldása: Az Angyalok Korlátlan Ereje

Tisztelt Olvasóim!

Az életünkben sokszor előfordulnak olyan pillanatok, amikor igazán szükségünk van egy kis segítségre és irányításra. Az angyalok mindig ott vannak mellettünk, hogy segítsenek és áldásokban részesítsenek minket, különösen a hétvége folyamán.

A hétvége a pihenés, a regenerálódás és a feltöltődés ideje. Az angyalok ezen a napon különösen aktívak, hogy segítsenek nekünk a lelki utunkon. Az angyalok hatalmas erővel rendelkeznek, amelyet a hétvége során teljesen megtapasztalhatunk.

Szeretnék megosztani veletek egy imát, amely segít bekapcsolódni az angyalok áldásának frekvenciájába a hétvégén:

“Szeretett Angyalok, hálásan kérem, hogy segítsetek nekem feltölteni energiáimat a hétvégén. Kérem, részesítsetek áldásaitokban, és mutassátok meg nekem korlátlan erőtöket. Nyissátok meg szívemet és lelkemet, hogy érzékeljem és befogadjam az áldásaitokat. Ámen.”

A következő lépés, hogy legyenek nyitottak és készüljenek fel az angyalok áldásainak befogadására. Az angyalok hihetetlen erővel rendelkeznek, és képesek arra, hogy életünket pozitív irányba tereljék.

Ezért szeretnék nektek áldást adni a hétvégére:

“Áldjon meg titeket az angyalok szeretete és fénye a hétvége során. Legyenek erőtök és bátorságotok megélni életeteket a legteljesebb módon, és fogadjatok be minden áldást, amit az angyalok kínálnak. Legyenek teljes szívvel jelen a hétvége során, és hagyják, hogy az angyalok korlátlan ereje beteljesítse életüket. Ámen.”

Az angyalokkal való kapcsolatfelvétel mélyen személyes és spirituális út. A hétvége a tökéletes idő arra, hogy jobban kapcsolódjunk az angyalokhoz, és megtapasztaljuk az ő áldásukat és erejüket. Bízz a folyamatban és higgy az angyalokban. Készülj fel a hétvége áldásainak befogadására, és fogadd el az angyalok korlátlan erejét.

Békében,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK