A mai nap az Angyali áldások és a mennyből érkező szerencse napja! Ne maradj le róla!

A mai nap az Angyali áldások és a mennyből érkező szerencse napja! Ne maradj le róla!

Kedves Olvasóim,

Ha valaha is vágytál rá, hogy az angyalok áldásai a te életedben is megnyilvánuljanak, akkor ma a te napod! Ebben a bejegyzésben megosztok veletek egy különleges, angyali áldásban bővelkedő napi imát, amely vonzza a szerencsét és a bőséget.

Az angyalok szeretik, ha figyelünk rájuk, és készek segíteni minket mindenben, amire csak szükségünk lehet. Bármikor fordulhatunk hozzájuk, de ma különleges nap, mert az angyalok különösen közel érzik magukat hozzánk, és készen állnak, hogy áldásaikat ránk öntsék.

Az alábbi ima segít, hogy megnyisd szívedet a szerencsének és a bőségnek:

“Szeretett Angyalok, köszönöm, hogy mindig mellettem vagytok, hogy vezettek és támogattok. Nyitott vagyok az áldásaitokra, a szeretetre, a bőségre és a szerencsére, amit a számomra tartogattok. Segítsetek, hogy ezeket az ajándékokat szeretettel fogadjam, és használjam fel őket a legjobb módon. Ámen.”

S most fogadjátok el az angyalok áldását:

“Áldásban részesít az ég, minden lélegzetvétellel. Az angyalok szeretete, bősége és szerencséje kiárad belőled, és minden területen gazdagságot és harmóniát hoz. Ámen.”

Ez a nap egy ajándék az égiektől Neked. Használd ki ezt a különleges alkalmat, hogy fogadd az angyalok áldásait, és hagyd, hogy a szerencse és a bőség elérje az életedet. És ne felejtsd el: minél több emberrel osztod meg ezt az áldást, annál nagyobb lesz a hatása!

Hálás vagyok, hogy velem tartottál, és remélem, hogy megosztod ezt a bejegyzést, hogy még több ember érhesse el az angyali áldásokat.

Békében,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK