A megvalósuló álmok imája: mindenki számára működik, aki hisz benne!

A megvalósuló álmok imája: mindenki számára működik, aki hisz benne!

Kedves Olvasóim,

Ebben a bejegyzésben szeretnék megosztani veletek egy csodálatos imát, amit “A Megvalósuló Álmok Imája”-nak neveztem el. Ez az ima mindenki számára működik, aki hisz benne. A hitünk ugyanis nagyon erős energiát képes generálni, amely befolyásolja a gondolatainkat, érzelmeinket és tetteinket, így segítve álmaink megvalósításában.

Az alábbi ima segít megnyitni a szívedet és a lelkedet az álmaid megvalósulása felé:

“Szeretett Univerzum és Angyalok, köszönöm, hogy mellettem álltok, és segítetek megvalósítani az álmaimat. Hiszek a teremtő erőmben, és tudom, hogy minden, amit elképzelek, valóra válhat. Kérem a segítségeteket, hogy lássam a lehetőségeket, ragadjam meg a jó alkalmakat, és ne féljek a változástól. Kérem a támogatásotokat, hogy bátorsággal és szeretettel kövessem az álmaimat. Ámen.”

Az áldás, amit az univerzum ma küld nekünk:

“Áldjon meg téged az univerzum a bátorsággal, hogy kövesd az álmaidat, és az erővel, hogy megvalósítsd őket. Legyen a szeretet, a békesség és a hit körülötted, hogy segítsenek neked ebben az úton. Szeretet, béke és erő kísérje utadat. Áldás és fény legyen veled. Ámen.”

Emlékezz, az álmaid megvalósítása a te kezedben van. Az angyalok és az univerzum melletted állnak, hogy segítsenek neked ebben az úton, de a te hited, a te akaratod és a te erőfeszítéseid azok, amelyek valóban megteremtik a változást.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzést, és emlékezz: az álmaid megvalósulása a te kezedben van. Hisz benne, légy bátor, és ragadd meg a lehetőségeket!

Békében,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK