Éjszakai Angyaltarot jóslat: lélegzetelállító üzenetek az égből, csak neked!

Éjszakai Angyaltarot jóslat: lélegzetelállító üzenetek az égből, csak neked!

Kedves Olvasóim,

Mikor az éj leple alá bújik a világ, az angyalok munkához látnak. A csillagok alatt, amikor a csend és a nyugalom átjárja a lelkünket, az égi üzenetek leginkább hallhatóak. Ma este különleges AngyalTarot üzeneteket osztok meg veletek. Készülj fel, mert ezek az üzenetek életet változtatóak lehetnek!

Az alábbiakban a Tarot kártyák lehetséges jelentéseit tartalmazó példa jelenik meg. A Tarot olvasás nagyon egyéni és személyre szabott folyamat, így ez csak egy általános útmutató.

Az első kártya, amit húztam, az Erő. Ez azt jelzi, hogy benned van az erő, hogy legyőzd a kihívásokat. Lehet, hogy nehéz időkön mész keresztül, de emlékezz, az angyalok melletted állnak, és segítenek neked erőt meríteni.

A második kártya a Bölcsesség. Ez arra utal, hogy a válaszok belül vannak benned. Figyelj a belső hangodra, mert az angyalok ott sugallják a válaszokat.

Az utolsó kártya a Csillag, amely reményt és megújulást jelképez. Bármilyen sötétnek tűnik is a helyzet, mindig van fény az alagút végén. Az angyalok arra biztatnak, hogy soha ne veszítsd el a reményt.

Ez a három kártya erőt, bölcsességet és reményt hoz neked ma éjszakára.

Az esti imánk így szól:

“Köszönöm, égi angyalok, hogy meghalljátok a hívásomat és mellettem álltok ezen az éjszakán. Kérlek, segítsetek nekem észrevenni és értelmezni azokat az üzeneteket, amelyeket nekem küldtetek. Ámen.”

Végül az áldás:

“Szeretet, fény és békesség kísérjen téged ma éjszaka és minden éjszakán. A csillagok ragyogjanak rád, az angyalok pedig óvják álmodat. Ámen.”

Emlékezz, hogy ezek az üzenetek az életedre vonatkoznak. Ha többet szeretnél tudni, vagy személyre szabottabb üzeneteket kapni, vedd fel velem a kapcsolatot, vagy keresd fel a közeli Tarot olvasót.

Oszd meg ezt a bejegyzést a szeretteiddel, és hagyd, hogy az angyali szeretet és bölcsesség őket is elérje.

Békében,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK