Egy titkos varázsige, amely csupán a legvégső esetben lép működésbe: Vészhelyzeti eszközünk az univerzumból!

Egy titkos varázsige, amely csupán a legvégső esetben lép működésbe: Vészhelyzeti eszközünk az univerzumból!

Drága olvasóim,

Számtalanszor elhangzott már tőlem, hogy a fény és szeretet az univerzum legfőbb energiaforrásai. Ugyanakkor, olykor-olykor az élet olyan kihívásokkal szembesít minket, ahol ezeket a rezgéseket nehezebb megtapasztalni. Ilyenkor, bizony, szükség lehet egyfajta “vészhelyzeti” mantrára, egy különleges varázsigére, ami kapcsolatba hoz minket az univerzum szeretet- és fényenergiájával.

Az életben, mint tudjuk, semmi sem fekete vagy fehér. Az út, amit járunk, tele van kihívásokkal, de ugyanakkor az élet szépsége és gazdagsága is megmutatkozik benne. Van azonban egy különleges varázsige, amelyet csak a legvégső esetben szabad használni, amikor úgy érezzük, hogy minden más erőforrásunk kimerült.

Most szeretnék megosztani veletek egy ilyen titkos varázsigét. Kérlek, csak a legvégső esetben, amikor úgy érzed, minden más eszközöd kimerült, fordulj hozzá.

A Titkos Varázsige:

“Hatalmas Univerzum, amely mindeneket átható energiáddal körülveszel, kérem a segítségedet. Tudom, hogy a végtelen szeretet a te lényedben rejlik, és arra kérek, engedd, hogy most ezt a szeretetet és fényt megérezzem.

Ámen.”

Ez a varázsige emlékeztetni fog benneteket arra, hogy sohasem vagytok egyedül, és hogy az Univerzum végtelen szeretete mindig rendelkezésre áll számotokra.

Ezzel a gondolattal szeretném megosztani veletek az alábbi áldást is:

“Legyen veletek az Univerzum fénye és szeretete minden pillanatban. Az élet viharaiban hagyjátok, hogy ez a fény és szeretet vezessen titeket. Még a legnehezebb időkben is tudjátok, hogy sohasem vagytok egyedül.

Ámen.”

Az Univerzum hihetetlen erőforrásokkal rendelkezik, melyek rendelkezésünkre állnak. Használjátok ezeket bölcsen, drága olvasóim, és hagyjátok, hogy a fény és a szeretet útmutatásul szolgáljanak számotokra.

Fényben és szeretetben,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK