Íme a legvarázslatosabb ima, a problémák átadására az égi segítők részére

Íme a legvarázslatosabb ima, a problémák átadására az égi segítők részére

Kedves Olvasó!

Ez a bejegyzés a reményt, a hitet és a szeretetet sugározza feléd. Egy olyan utat mutat, amely a félelem és a bizonytalanság ködös útjáról a szeretet és a bizonyosság fényes útjára vezet. Hiszen tudjuk, néha úgy érezzük, a világ súlya a vállunkon nyugszik, és úgy érezzük, hogy a problémáink túl nagyok és nehezek ahhoz, hogy egyedül kezeljük őket. Az angyalok és az Univerzum mindig készen állnak, hogy segítsenek nekünk, csak képesnek kell lennünk elfogadni ezt a segítséget.

Ebben a cikkben bemutatok nektek egy varázslatos imát, amelyet szeretettel és mély hittel dolgoztunk ki. Ez az ima segít nekünk átadni a problémáinkat az égieknek, és megnyitja a kapukat a gyógyulás felé.

Varázslatos Ima:

“Szeretett Angyalok, Égi Segítők! Most, teljes bizalommal és szeretettel, átadom nektek minden problémámat. Tudom, hogy képesek vagytok segíteni és gyógyítani. Hiszek bennetek, és hiszek abban, hogy minden problémámnak megvan a megoldása. Átadom nektek a félelmeimet, a gondjaimat és a kétségeimet. Kérlek támogassatok, és vezessetek a legjobb úton.

Ámen.”

Ez az ima csodálatos módon képes erőt, bátorságot és reményt adni nekünk. Hiszen, amikor átadjuk a problémáinkat, lehetővé tesszük, hogy a pozitív energia, a gyógyulás és a szeretet belépjen az életünkbe.

Egy áldásban is szeretnék részesíteni téged, kedves Olvasóm:

“Az Égiek fénye, szeretete és bölcsessége áradjon rád, és vezessen a legjobb úton. A problémáid gyorsan és harmonikusan oldódjanak meg, hozva magukkal a békét és a nyugalmat. Az angyalok támogatása mindig veled legyen.

Ámen.”

Emlékezz, az angyalok és az égiek mindig veled vannak, és készen állnak arra, hogy segítsenek neked. Csak kellő bizalommal és szeretettel kell kérned a segítségüket.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK