Aki mer, az nyer: az égi segítők a bátrakat támogatják – lépj bátran és nyerj!

Aki mer, az nyer: az égi segítők a bátrakat támogatják – lépj bátran és nyerj!

Kedves Olvasó,

Az élet tele van kihívásokkal és lehetőségekkel, és néha bátorságra van szükségünk, hogy előre lépjünk. “Aki mer, az nyer”, tartja a mondás, és a mai üzenetünk pontosan erről szól. Az égi segítők – angyalok, szellemi útmutatók és szeretteink a túloldalon – mind ott vannak, hogy támogassanak minket, különösen, amikor bátorságról van szó.

De hogyan merhetünk? Hogyan tudjuk, hogy a bátorságunk jutalmazva lesz?

Kezdjük ezzel az imával:

Drága Angyalok, segítsetek, hogy bátran lépjek előre. Adassék nekem a bátorság, hogy megragadjam a lehetőségeket és kihívásokat, amelyek előttem állnak. Tudom, hogy velem vagytok, és hálás vagyok az égi támogatásotokért. Ámen.

Ez az ima erőt ad nekünk, hogy meghozzuk a szükséges döntéseket, hogy megragadjuk a lehetőségeket, és hogy a bátorságunk fényét megosszuk a világgal.

Hadd osszam meg veletek ezt a bátorító áldást is:

Az Univerzum és az angyalok áldjanak meg titeket a bátorság erejével. Hadd legyen bátorságotok a kihívásokkal szembenézni, és hadd legyenek sikereitek a bátorság jelképei. Ámen.

A bátorság nem csak arról szól, hogy legyőzzük a félelmeinket. Arról is szól, hogy elfogadjuk, akik vagyunk, és hűek maradunk saját értékeinkhez. Amikor bátrak vagyunk, az Univerzum azon dolgozik, hogy segítsen nekünk a sikerben.

Oszd meg ezt a cikket, hogy mások is inspirálódhassanak a bátorságtól, és hogy érezzék az égi segítők támogatását. Az égi segítők mindig ott vannak, hogy segítsenek nekünk, különösen, amikor a bátorságunkat hívjuk segítségül.

Szeretettel és az Univerzum fényével,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK