Az univerzum üzenete a mai napra: a karma érted dolgozik!

Az univerzum üzenete a mai napra: a karma érted dolgozik!

Kedves Olvasónk!

Néha úgy érezheted, hogy az életben minden ellened dolgozik, de van egy hír, amit hallanod kell: a karma érted dolgozik. Az Univerzum minden tetteinkre reagál, és a cselekedeteink energiáját visszatükrözi hozzánk. Ez a mai üzenete az Univerzumnak.

De mi is az a karma valójában? A karma az energia törvénye, amely szerint minden, amit kiadunk az Univerzumnak, hozzánk tér vissza. Ez a szellemi elv segít minket emlékeztetni arra, hogy minden cselekedetünknek súlya van, és a jó cselekedeteink a jó karma kialakítását segítik.

Ezen a napon, engedd, hogy ez az ima segítsen jobban megérteni a karma működését:

Drága Univerzum, segíts nekem megérteni a karma törvényét, és segíts nekem cselekedni szeretetből, tiszteletből és békéből. Hadd lássam, hogyan dolgozik a karma értem.

Ámen.

Amit ma kérünk, az a belátás, hogy cselekedeteinkkel pozitív változásokat indítsunk el az életünkben. Hiszen, ha jóra törekszünk, a jó tér vissza hozzánk.

Hogy még inkább megerősítsük ezt a hitet, hadd adjak át neked egy áldást:

Az Univerzum áldjon meg azzal a bölcsességgel, hogy lásd, a karma érted dolgozik. Legyen erőd és bátorságod a jóra törekvésben, és tapasztald meg, hogyan térsz vissza hozzád a szeretet és a békesség.

Ámen.

Ha megtanuljuk, hogyan dolgozhatunk együtt a karmánkkal, helyreállíthatjuk az életünkben a harmóniát, és érezhetjük, hogy az Univerzum tényleg értünk dolgozik. Oszd meg ezt a cikket, hogy mások is inspirálódhassanak, és felfedezhessék, hogyan dolgozik értük a karma.

Szeretettel és az Univerzum fényével,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK