Ne kételkedj! Hidd el, hogy Isten képes a lehetetlenre is! – Az isteni hit csodája

Ne kételkedj! Hidd el, hogy Isten képes a lehetetlenre is! – Az isteni hit csodája

Kedves Olvasóink,

Gyakran előfordul, hogy életünk viharai közepette kételkedni kezdünk. Elveszítjük a hitünket, és úgy érezzük, hogy a problémáink túl nagyok, túl bonyolultak, hogy Isten kezelni tudja őket. Pedig az igazság az, hogy nincs olyan probléma, amely túl nagy lenne Isten számára. Isten képes a lehetetlenre is!

A hit ereje

A hit nagy erő, amely képes áthágni az emberi logika és képzelet korlátait. A hit azt jelenti, hogy bízunk Istenben, hogy Ő képes megoldani minden problémánkat, még a legnagyobbakat és legbonyolultabbakat is. Az isteni hit azt a bátorságot adja meg nekünk, hogy dolgainkat Istenre bízzuk, tudva, hogy Ő gondoskodik rólunk.

A lehetetlen lehetségessé tétele

Mikor a lehetetlenre gondolunk, hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy Isten számára nincs lehetetlen. Ő a teremtő, aki mindent megteremtett, és nincs semmi, amit Ő ne tudna megtenni. Ha valamit Istenre bízunk, akkor ne kételkedjünk abban, hogy Ő képes a lehetetlenre is!

A Hittel Teli Ima

Használjuk ezt az imát, hogy megerősítsük hitünket Istenben:

“Kedves Istenem, tudom, hogy nincs semmi, amit Te ne tudnál megtenni. Bízom Benned, hogy minden problémámat meg tudod oldani, még a legnagyobbakat és legbonyolultabbakat is. Kérlek, erősítsd meg hitemet, hogy ne kételkedjek abban, hogy Te képes vagy a lehetetlenre is.

Ámen.”

Az Istentől Jövő Áldás

Ez az áldás segít erősíteni hitünket, és emlékeztet bennünket arra, hogy Isten képes a lehetetlenre is:

“Áldjon meg az Úr erős hittel, hogy bízzak benne minden körülmények között. Legyen szívemben a bátorság, hogy dolgaimat Rá bízzam, tudva, hogy Ő képes a lehetetlenre is. Ámen.”

Kedves Olvasóim, higgyünk abban, hogy Isten képes a lehetetlenre is. Bízzunk Benne, és Ő vezetni fog minket a fény felé, még a legsötétebb időkben is.

Isten áldjon benneteket!

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK