Az angyalaid melletted állnak, erősek, segítenek rajtad. Hidd el, hogy a lehetetlenre is képesek! – Az égi segítők hatalma

Az angyalaid melletted állnak, erősek, segítenek rajtad. Hidd el, hogy a lehetetlenre is képesek! – Az égi segítők hatalma

Kedves Olvasóim,

Mindannyiunk mellett állnak láthatatlan segítőink, angyalaink, akik mindig készen állnak arra, hogy támogassanak minket. Ők azok, akik minden helyzetben erőt, bátorítást és iránymutatást adnak nekünk. Az angyalok az égi birodalom lényei, akik mindig készen állnak, hogy segítségünkre legyenek, még a legnehezebb időkben is.

Az Angyalok Hatalma

Az angyalok a legtöbb ember számára láthatatlanok, de erőteljes energiaforrással rendelkeznek, amely képes átjárni a fizikai világot. Az angyalok olyan dolgokat is elérhetnek, amelyek számunkra lehetetlennek tűnnek. Számtalan történet szól arról, hogy emberek kaptak segítséget az angyaloktól váratlan és kihívásokkal teli helyzetekben.

Ima az Angyalokhoz

Ezzel az egyszerű imával kérd az angyalok segítségét:

“Drága Angyalaim, kérlek, álljatok mellettem, erősítsetek és segítsetek nekem. Kérem, adjatok erőt és bátorságot, hogy minden kihívást legyőzzek. Hálás vagyok a támogatásotokért. Ámen.”

Áldás

Áldást küldök az olvasóimnak ezzel a rövid kéréssel:

“Az Úr áldása legyen rajtatok és az Ő angyalai álljanak mellettetek. Higgyetek az angyalok hatalmában, és engedjétek, hogy segítsenek nektek mindennap. Ámen.”

Kedves Olvasóim, mindig emlékezzetek arra, hogy az angyalok mellettetek állnak. Ők erősek, segítőkészek, és képesek a lehetetlenre is. Legyen bátorságotok elfogadni segítségüket és hinni a hatalmukban!

Isten áldjon benneteket!

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK