Erőteljes gyógyító energia van jelen a mai napon, bízz az égi segítségben, amely ma rád talál! Csodálatos út a gyógyulás felé

Erőteljes gyógyító energia van jelen a mai napon, bízz az égi segítségben, amely ma rád talál! Csodálatos út a gyógyulás felé

Drága Olvasóm,

Eljött a nap, amikor a gyógyító energia és a szeretet áradata átjárja a világunkat. Hiszed vagy sem, ma mindenki részesülhet a gyógyító energiában, amit az ég adományaként kapunk. Nem számít, milyen a hitvallásod, milyen a lelkiállapotod, vagy milyen kihívásokkal nézel szembe, a gyógyító energia ma jelen van, és rád talál.

Higgy a gyógyulásban!

A Biblia szerint “a hit tesz minket egésszé” (Máté 9:22). Ha a gyógyulásban hiszünk, ha bízunk benne, hogy képesek vagyunk gyógyulni, a gyógyulás magától értetődően jön. Ma ez a hit erőteljesebb, mint valaha, és minden bizonnyal segíteni fog nekünk.

Most következzék egy ima, amely segít megerősíteni a gyógyulásban való hitünket:

“Drága Mennyei Atyám, köszönöm, hogy ma erőteljes gyógyító energia árad. Kérlek, segíts nekem befogadni ezt az energiát, és hadd legyek részese a gyógyulás csodájának. Higgyek abban, hogy egészségem javul, és életerőm megújul. Ámen.”

Engedjétek meg, hogy most áldást mondjak nektek:

“Áldjon meg az Isten erővel, egészséggel és békességgel. Fogadd be teljes szívvel a gyógyító energiát, és higgy a gyógyulás csodájában. Ámen.”

Emlékezz rá, hogy a mai nap erőteljes gyógyító energia van jelen. Bízz az égi segítségben, amely ma rád talál, és nyisd ki a szíved a gyógyulás felé.

Isten áldjon benneteket!

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK