Rendeződik a helyzet ami miatt oly sokat aggódtál, minden rendben lesz!

Rendeződik a helyzet ami miatt oly sokat aggódtál, minden rendben lesz!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Üdvözöllek, kedves olvasóm!

A magunk mögött hagyott időszakban számos esetben találkoztunk kihívásokkal és félelmekkel. Aggódásaink talán egész napjainkat uralni látszottak. Most, ahogy ezt olvasod, érezheted, hogy lelkedben valami változik. Jézus azt mondja: “Ne aggódjatok holnapért, mert a holnap majd aggódik a maga dolgáért. Elég a napnak a maga baja.” (Máté 6:34)

A változás azonban most nem a körülöttünkben lévő világban zajlik, hanem bennünk. Egy új korszak köszöntött be, amikor elérkezett az ideje annak, hogy helyreállítsuk a reményünket és újjáépítsük hitünket.

Igen, kedvesem, “rendeződik a helyzet, ami miatt oly sokat aggódtál”.

Számos alkalommal megosztottuk gondolatainkat arról, hogy hogyan találhatunk békét a legnagyobb viharokban is. Szeretnék megosztani veletek egy idézetet, amelyre talán még emlékeztek:

“Amikor egy ajtó bezárul, egy másik nyílik. De olyan sokszor olyan hosszú ideig nézzük a bezárt ajtót, hogy nem vesszük észre azt, amely már nyitva áll előttünk.”

Most, amikor aggódásaink és félelmeink úgy tűnik, hogy átveszik az irányítást, tekintsünk a nyitott ajtóra, amely előttünk áll. Az aggódás csak olyan, mint egy sötét felhő, ami eltakarja a napfényt. De tudod, mi a legjobb a felhőkről? Tovább állnak, és a Nap mindig ott ragyog mögöttük.

Engedd meg, hogy megosszak veled egy imát, amelyet ezen a különleges napon mondhatunk:

“Jézusom, köszönöm, hogy mindig itt vagy velünk. Kérlek, segíts megértenünk, hogy az életünkben minden probléma és aggódás csak átmeneti. Kérlek, segíts, hogy meglássuk a nyitott ajtót és a mögötte rejlő lehetőségeket. Segíts, hogy bátran és békében lépjünk át rajta. Ámen.”

A félelem és az aggódás természetes része az életünknek, de ne hagyjuk, hogy eluralkodjon rajtunk. Emlékezzünk arra, hogy mindig van remény, mindig van egy nyitott ajtó. Csak lépjünk át rajta!

Ezzel az áldással szeretném zárni a mai bejegyzést:

“Áldjon meg az Úr, és őrizzen meg téged! Az Úr ragyogtassa rád az arcát, és könyörüljön rajtad! Fordítsa feléd az Úr az arcát, és adjon neked békét!” (4Móz 6,24-26)

Minden rendben lesz. Ámen.

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK